1. Haberler
  2. Spor
  3. İspanya La Liga’da Villarreal ve Atletico Madrid Berabere Kaldı

İspanya La Liga’da Villarreal ve Atletico Madrid Berabere Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya La Liga’da İlk Hafta Heyecanı

Haber Merkezi – İspanya La Liga’nın heyecan dolu 1. haftasında Villarreal, güçlü rakibi Atletico Madrid’i konuk etti. Bu çekişmeli karşılaşma, 2-2’lik skorla sonuçlandı ve iki takım da sezonun ilk puanlarını almış oldu.

Karşılaşmanın gollerine bakacak olursak, Atletico Madrid’in ilk golü 20. dakikada Marcos Llorente ile geldi. Llorente, takımını öne geçiren önemli bir vuruş yaptı. Ancak Villarreal, 18. dakikada Arnaut Danjuma’nın harika bir golüyle eşitliği sağladı. İlk yarının son dakikalarında, Atletico Madrid’ten Alexander Sörloth, 45+5. dakikada ikinci golü bularak takımını bir kez daha öne geçirdi. Fakat Villarreal, 37. dakikada Koke’nin kendi kalesine attığı golle durumu 2-2’ye getirdi.

SEZONA 1 PUANLA START VERDİLER

Bu sonuçla birlikte her iki takım da yeni sezona 1 puanla başlamış oldu. Villarreal, bir sonraki hafta Sevilla deplasmanına gidecek. Atletico Madrid ise kendi sahasında Girona’yı ağırlayacak. Bu karşılaşmalar, takımların sezon hedefleri açısından büyük önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İspanya La Liga’da Villarreal ve Atletico Madrid Berabere Kaldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin