1. Haberler
  2. Magazin
  3. İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki’nin Kısa Süren Yeniden Bir Araya Gelişi

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki’nin Kısa Süren Yeniden Bir Araya Gelişi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi, uzun bir süre mutluluğu bulmakta zorlanan İsmail Hacıoğlu’nun, 2020 yılında anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi Duygu Kumarki ile yeniden bir araya geldiğini duyurdu. İkili, geçmişteki ilişkilerini yeniden canlandırma kararı almıştı.

ESKİ EŞTEN SEVGİLİ OLMAK İSTEMEDİ

Boşandıktan sonra Merve Çağıran ve Aslıhan Gürbüz ile kısa süreli ilişkiler yaşayan Hacıoğlu, “Ne varsa eskilerde var” diyerek Duygu Kumarki ile bir kez daha denemeye karar verdi. Ancak, bu yeniden birleşme de uzun sürmedi ve çiftin mutluluğu beklenmedik bir şekilde sona erdi.

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki'nin Kısa Süren Yeniden Bir Araya Gelişi

AYRILIK HABERİ

Geçtiğimiz günlerde, İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki’nin ayrıldıklarına dair haberler gündeme geldi. Kumarki, bu ayrılığın ardından yaptığı açıklamada, “Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Ancak bir süre önce karşılıklı konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız.” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Duygu Kumarki, bu süre zarfında Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti. Hacıoğlu’nun soyadını Instagram hesabından bir türlü silemediğini belirten Kumarki, bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve çareyi hesabını kapatmakta bulduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki’nin Kısa Süren Yeniden Bir Araya Gelişi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin