1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 16 Serisi Tanıtılıyor: Çerçeve ve Ekran Yenilikleri

iPhone 16 Serisi Tanıtılıyor: Çerçeve ve Ekran Yenilikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone 16 Modelleri Tanıtılıyor

iPhone 16 Modelleri Tanıtılıyor

Haber Merkezi – Merakla beklenen iPhone 16 serisi, 9 Eylül tarihinde düzenlenecek büyük bir etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Yeni telefonların tanıtımına sayılı günler kalırken, heyecan verici bilgiler sızmaya devam ediyor. Apple’ın amiral gemisi olarak öne çıkan iPhone 16 Pro Max, tasarımında önemli değişiklikler yapmayı planlıyor.

Son gelen sızıntılara göre, iPhone 16 Pro Max’in çerçeveleri o kadar ince olacak ki, bu durum akıllı telefon dünyasında yeni bir rekor kırılmasına zemin hazırlayabilir.

EKRAN BÜYÜYECEK, BOYUT AYNI KALACAK

iPhone 16 Pro modeli 6.3 inçlik bir ekranla gelirken, iPhone 16 Pro Max ise 6.9 inçlik bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu, yıllardır iPhone’larda görülen ilk anlamlı ekran boyutu artışı olacak. Ancak, daha büyük ekranlara rağmen telefonların genel boyutları değişmeyecek. Bu durum, ekranın neredeyse tüm ön yüzeyi kaplaması sayesinde mümkün hale gelecek.

Sonuç olarak, cihazın çerçevelerinin yalnızca 1,15 mm kalınlığında olacağı belirtiliyor. Bu, iPhone’un önceki modellerine kıyasla çok daha ince bir çerçeve tasarımı sunacağını gösteriyor.

MALİYETLER YÜKSELEBİLİR

Sızıntılara göre Apple, çerçeveleri inceltmek için Border Reduction Structure (BRS) teknolojisini kullanacak. Bu yenilikçi teknoloji, bakır kabloların yukarı doğru kıvrılmasıyla, panelin alt kısmındaki çerçevenin mümkün olduğunca ince olmasını sağlıyor. Ancak, bu yeni teknolojinin iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’in üretim maliyetlerini artırabileceği ve bu durumun potansiyel olarak fiyat artışına yol açabileceği de vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 16 Serisi Tanıtılıyor: Çerçeve ve Ekran Yenilikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin