1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 16 Modellerinin Batarya Kapasiteleri ve Şarj Özellikleri

iPhone 16 Modellerinin Batarya Kapasiteleri ve Şarj Özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone 16 Modellerinin Beklentileri

iPhone 16 Modellerinin Beklentileri

Merakla beklenen iPhone 16 modelleri, bu eylül ayında düzenlenecek özel bir etkinlikte resmen tanıtılacak. Telefonların tanıtımına az bir süre kala, yeni sızıntılar ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, iPhone 16, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, önceki modellerden daha büyük pil kapasiteleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Özellikle iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max’in, daha iyi soğutma özellikleri ve yüksek enerji yoğunluğu sunan yeni metal kaplamalı bataryalara sahip olacağı belirtiliyor. Bu gelişmeler, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artırmayı vaat ediyor.

iPHONE 16 BATARYA KAPASİTELERİ

Sızıntı kaynaklarından elde edilen verilere göre, iPhone 16 Pro’nun batarya kapasitesi 3.577 mAh, iPhone 16 Pro Max’in ise 4.676 mAh olacak. Bu bilgiler ışığında, iPhone 16 Pro’nun batarya kapasitesinin, iPhone 15 Pro’ya kıyasla 303 mAh daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, iPhone 16 Pro Max’in pil kapasitesi de, iPhone 15 Pro Max’e göre 254 mAh artış gösterecek.

Son olarak, iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max’in, 40W kablolu hızlı şarjı ve 20W MagSafe şarjı destekleyeceği bilgileri geliyor. Bu, kullanıcıların daha hızlı şarj imkanı bulmasını sağlayacak. Öte yandan, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri ise uygun USB-C güç adaptörü ile 27W hızlı şarj desteği sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 16 Modellerinin Batarya Kapasiteleri ve Şarj Özellikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin