1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 16 Modellerinde Yeni Renk ve Üretim Gelişmeleri

iPhone 16 Modellerinde Yeni Renk ve Üretim Gelişmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone 16 Modelleri İçin Heyecan Dorukta

iPhone 16 Modelleri İçin Heyecan Dorukta

Haber Merkezi, merakla beklenen iPhone 16 modelleri, eylül ayında düzenlenecek büyük etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Telefonların tanıtımına sayılı günler kala, yeni sızıntılar sektörde heyecan yaratmaya devam ediyor. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Apple’ın Tayvanlı tedarikçilerinden Foxconn, iPhone 16’nın seri üretimine resmen start vermiş durumda.

Yeni Renk Seçeneği Ortaya Çıktı

Şirket, iPhone 16 serisi için dikkat çekici bir yeni renk seçeneği üzerinde çalışıyor. Bu renk tonunun adı “Çöl Titanyumu” olarak sızdırıldı. Apple ürünlerine dair sızıntılarıyla ünlü Majin hesabının yaptığı paylaşımda, geçen yıl tanıtılan “Mavi Titanyum” renginin yerini bu yeni tonun alacağı belirtildi. “Çöl Titanyumu”, koyu altın tonlarına sahip olacak ve serideki diğer titanyum renkleriyle birlikte sunulacak.

Gecikme Olmayacak

Geçtiğimiz yıllarda bazı iPhone modellerinin üretiminde yaşanan sorunlar, ürünlerin satışına gecikmelere yol açmıştı. Ancak uzmanlar, bu yıl seri üretimde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını ve iPhone 16’nın planlandığı zaman diliminde satışa sunulacağını belirtmektedir. Apple, iPhone 16 sevkiyatlarının, önceki iPhone 15 sevkiyatlarından yaklaşık yüzde 10 daha fazla olacağını öngörüyor. Bu da, yaklaşık 90 milyon adetlik bir satış rakamına denk geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 16 Modellerinde Yeni Renk ve Üretim Gelişmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin