iPhone 13 ailesinin tanıtım tarihi ve hakkında ortaya çıkan her şey

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone 13 serisi hakkında pek çok sızıntı bizleri karşılıyor. Telefonun tasarımından fiyatına kadar pek çok detayın ortaya çıktığı şu günlerde yeni tanıtım ve satış tarihleri sızdırıldı. Söylenene göre Apple 14 Eylül’de telefonu tanıtacak. İnsanların satın alması içinse 24 Eylül tarihini beklemesi gerekecek.

TELEFONLARI İLK KEZ BU KADAR NET GÖRÜYORUZ

Öte yandan telefonun tasarımını daha net bir şekilde görmemizi sağlayan yeni bir paylaşım da Twitter üzerinden yapıldı. Sonny Dickson tarafından yapılan paylaşım, telefon serisinin nasıl görüneceğini de gözler önüne seriyor. Tasarımından kamerasına kadar telefonun genel çehresi iPhone 12’ye benziyor.

Sızdırılan iPhone ailesinin siyah ve beyaz renkleri görülüyor olsa da söylenene göre farklı renklerin de bu aile ile hayatımıza girmesi bekleniyor.

ADININ NE OLACAĞI SORULDU

Apple’ın piyasaya sürmeyi planladığı yeni iPhone modeli hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ederken yeni bir anket yapıldı. Katılımcılara yeni iPhone modelinin nasıl adlandırılacağı soruldu ve cevaplar oldukça ilginç.

Apple, iPhone 12 serisi için gecikmiş ve biraz olsun geç tanıtmıştı. Dört farklı model ile bizleri karşılayan Apple, ‘mini’ olarak adlandırdığı yeni modeli aileye eklemişti. Bir sonraki iPhone serisinde de kullanması beklenen bu mini takısına ek olarak yeni telefon serisi hakkında fiyat bilgisi sızdırılmıştı.

13 İSMİ UĞURSUZLUK GETİRİYOR

Telefonların bir önceki seriden çok da farklı olmayan fiyat etiketlerinin ötesinde adının ne olacağı bile tartışma konusu olmuştu. Apple’ın yeni iPhone’un adlandırmasında iPhone 13’ü kullanmayacağı çünkü 13’ün uğursuzluk getirdiğine inaldığını ve bu sebeple şirketin böyle bir adlandırmaya tercih etmeyeceği söylenmişti.

iPHONE 12S OLMA İHTİMALİ DE VAR

Apple’ın yeni telefonunu iPhone 13 olarak adlandırılmayacağı söylenirken öte yandan iPhone 12s gibi isimle geleceği söyleniyordu. Şimdi ise bazı katılımcılarla bir anket yapıldı. Ankete katılan kişilere ise yeni iPhone’un nasıl bir adı olacağı/olabileceği soruldu.

SellCell’in gerçekleştirdiği yeni iPhone anketi, hayranlara bir sonraki telefonun isminin nasıl olacağını tahmin etmelerini sağlıyor. iPhone’un yeni adının yüzde 7 ile iPhone 14 olması bekleniyorken, yüzde 13 ihtimalle iPhone 12S olarak adlandırılması, yüzde 16 ile de iPhone 21 gibi bir isimlendirmeye sahip olması bekleniyor.

En yüksek ihtimallerden biri ise yüzde 26 ile iPhone 13 olurken, yüzde 38 ile birinci olan ve aslında katılımcıların da beklentisini de karşılayan iPhone 2021 oluyor. Apple tarafından resmi bir açıklama gelmedi ancak yukarıdaki ihtimallerden birinin gerçekleşmesi oldukça yüksek.

FİYATI SIZDIRILMIŞTI

2021 yılının son aylarında tanıtılması beklenen iPhone 13 serisi hakkında sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. iPhone 13 hakkında sızıntılar ortaya çıktıkça özellikleri merak ediliyor. Peki, iPhone 13 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

Teknoloji devinden bu yıla yeni model geliyor. iPhone 13 teknoloji meraklılarını heyecanlandırmayı başardı. Apple’ın yeni akıllı telefon serisinde ‘radikal’ bir adım atması beklenmese de önemli bazı değişiklikler olacak. İşte iPhone 13 özellikleri, ne zaman çıkarılacağı ve fiyatı…

iPHONE 13 ÖZELLİKLERİ

Telefonun kamera modülü çok daha büyük ve daha gelişmiş görüntüler kaydetmeyi sağlayacak. Öte yandan en önemli değişikliklerden biri de kesinlikle ‘çentik tasarımının küçülecek’ olması. Akıllı telefonun ortaya çıkan görüntüsünde, önceki sızdırılan görüntülerin oldukça benzediğini görüyoruz.

Telefonun çelik çerçevelerine ek olarak lens ve modüllerinin gelişmiş olacağı belirtiliyor. Serinin aynı zamanda iPhone 13 yerine iPhone 12S olarak adlandırılacağı söyleniyor. Yeni iPhone 13 Pro Max’in bataryası 12’deki versiyona göre 665 mAh daha fazla olacak. Bu da yüzde 15’ten fazla bir artış anlamına geliyor.

SIZINTILAR BİTMEK BİLMİYOR

Cnet tarafından yapılan haberde telefonun olası fiyatları da listeleniyor. Şimdi ise çapraz kamera lensi kurulumu ile bizleri turuncu tonlarında bir iPhone 13 karşılıyor. Daha önce görmediğimiz bir renk ile sızdırılan telefon, gerçekten de dikkat çekecek gibi duruyor. Apple özellikle renk konusunda iPhone 13 serisinde iddialı olacak, zira pembe tonlarında da bir iPhone 13’ün sızdırıldığını görmüştük.

Twitter hesabı üzerinden yeni iPhone 13 rengini paylaşan Ian Zelbo, daha önce de farklı detaylarıyla telefon serisine bakış atmamızı sağlamıştı.

iPHONE 13 BİZLERİ ŞAŞIRTABİLİR

Apple yıllardır benzer renkler üzerinden giderken, iki yıldır kullanıcılarına yeni seçenekler sunuyor. Yeni iPhone serisinde en önemli detaylardan biri de kesinlikle çentiğin küçülecek olması. Öte yandan daha kompakt bir tasarım ile bizleri karşılayacak olan Apple, iPhone 13 ile bizleri şaşırtabilir.

iPHONE 13 NE ZAMAN ÇIKACAK?

iPhone 13, 2021 yılının son aylarında (Eylül, Ekim) ayında satışa çıkarılması bekleniyor.iPhone 13/ 64 GB/800 dolariPhone 13/ 128 GB/850 dolariPhone 13/ 256 GB/950 dolar.iPhone 13 Pro/ 128 GB/1050 dolariPhone 13 Pro/ 256 GB/1150 dolariPhone 13 Pro/ 512 GB/1350 dolariPhone 13 Pro/ 1TB /1500 dolariPhone 13 Pro Max / 128 GB/1150 dolariPhone 13 Pro Max / 256 GB/1250 dolariPhone 13 Pro Max / 512 GB/1450 dolariPhone 13 Pro Max / 1 TB/ 1600 dolar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 13 ailesinin tanıtım tarihi ve hakkında ortaya çıkan her şey

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin