iOS 13 Public Beta nasıl yüklenir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanıtılmasının ardından beta sürecine başlayan iOS 13 Beta kullanıma sunuldu. İşte iOS 13 Beta sürümünün nasıl yükleneceği konusunda bilinmesi gerekenler…

1-

Apple 3 Haziran’da düzenlediği WWDC 2019 toplantısında mobil işletim sistemi güncellemesi olan iOS 13’ü tanıttı. Tanıtılmasının ardından Apple kullanıcılarına iOS 13 Public Beta sürümünü yükleyerek kullanabilecekleri bir sistem de geliştirildi. 

2-

İşte iOS 13 Public Beta’yı yüklemenin yolu

iPhone’ununuzdaki Safari’den Apple Beta Software Programı’nın internet sitesine girin. Ardından Apple ID’nizle sisteme kayıt olun. 

3-

Bu işlemden sonra yüklemenin başlaması için iOS sekmesinin altında yer alan “Enroll Your Devices” yazısına tıklayın. 

4-

Sonrasında karşınıza “Install Profile” kısmı çıkacak. Buradan ise “Download Profile” yazısına tıklamanız gerekiyor. Yükleme tamamlandıktan sonra ise iPhone’nuzda yeni bir profil bulunduğunu söyleyen bir bildirim karşınıza çıkacak. Gerekli izni verdiğinizde ise profil yüklenmeye başlayacak.

5-

Profilin yüklenmesinin ardından tek yapmanız gereken ise Ayarlar> Genel> Yazılım Güncellemesi adımlarını takip etmek. iOS 13 Public Beta yüklenmeye hazır bir şekilde Yazılım Güncellemesi kısmında yer alacak.

6-

Bu sürümü yükleyecek olan kullanıcılar sistemin tamamen güncellenmediğini unutmamalı. Tam güncelleme almayan bu beta sürümü bir çok hatanın olmasına neden olabilir. Bu nedenle kullanıcıların mutlaka var olan sürümü yedeklemesi gerekiyor. 

7-

Apple yetkilileri tarafından iOS 13’ün tam sürümünün Eylül ayında kullanılacağı bildirildi. Bazı iPhone kullanıcıları, iOS 13 güncellemesini yapamayacak. iOS 13 güncellemesini alabilecek modeller şöyle: 

8-

iPhone XS

9-

iPhone XS Max

10-

iPhone XR

11-

iPhone X

12-

iPhone 8

13-

iPhone 8 Plus

14-

iPhone 7

15-

iPhone 7 Plus

16-

iPhone 6s

17-

iPhone 6s Plus

18-

iPhone SE

19-

iPod touch (7th generation)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iOS 13 Public Beta nasıl yüklenir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin