1. Haberler
  2. Magazin
  3. Instagram’a Erişim Engeli: Gülsüm Ali’nin Detoks Yorumları

Instagram’a Erişim Engeli: Gülsüm Ali’nin Detoks Yorumları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram’a Erişim Engeli ve Gülsüm Ali’nin Yorumları

Instagram'a Erişim Engeli ve Gülsüm Ali'nin Yorumları

Haber Merkezi, 2 Ağustos’tan bu yana Türkiye’de Instagram’a erişim engeli uygulanıyor. Ulaştırma Bakanlığı’ndan gelen açıklamalara göre, hükümetin “istediği sonucu alamadığı” belirtilirken, Instagram yasağının “gerekli düzenlemeler” yapılana kadar devam edeceği ifade edildi. Bu durum, birçok sosyal medya üreticisinin ve kullanıcılarının dikkatini çekti. Özellikle, erişim engeliyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden ünlü isimler arasında Gönül Dağı dizisinin İpek’i, Gülsüm Ali’nin de görüşleri dikkat çekti.

“Detoks Olur”

Gülsüm Ali, Instagram yasağıyla ilgili soruları yanıtladığında, “Hepimize detoks olur” şeklinde bir yanıt vererek birçok kişiyi şaşırttı. Bu durum, sosyal medyanın günlük yaşam üzerindeki etkileri üzerine yeni bir bakış açısı sundu.

“Hepimize İyi Gelecek”

Yurt dışından yeni döndüğünü ve bu nedenle Instagram yasağından etkilenmediğini belirten Gülsüm Ali, “Şimdi buradayım, üç gündür ve açıkçası çok da büyük sıkıntı yaşadığımı söyleyemem. Ben Instagram detoksu yapan bir insanım. Daha önce haberlerim çıkmıştı, mesela bu gerçek bir haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı. O yüzden dinlenmek güzel. Hepimiz dinleneceğiz.” dedi. Instagram’a getirilen yasağı bir fırsat olarak değerlendiren oyuncunun bu açıklamaları, sosyal medya kullanıcıları arasında ilgiyle karşılandı. Gülsüm Ali’ye, “Detoks istiyorsan hesabını kapat”, “Yasak var detoks diyor” gibi yorumlar yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram’a Erişim Engeli: Gülsüm Ali’nin Detoks Yorumları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin