1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram için keşfedilen yeni özellikler

Instagram için keşfedilen yeni özellikler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram daha yeni hikayeler özelliği için getireceği ‘taslaklar’ bölümü için düğmeye basmış ve kullanıcıları sevindirmişti. İçerik oluşturucuları ve işletmeler için de yepyeni özellikleri bünyesine ekleyen popüler platform, 5 Ağustus 2020 tarihinde 50 farklı ülkede aynı anda kullanıma sunulan Reels, özelliği kısa sürede popüler olmuştu. 

INSTAGRAM’IN REELS ODAKLI ÇALIŞMALARI

Matt Navarra tarafından keşfedilen yeni Instagram özelliği, TikTok’ta bulunan ‘Stitch’ özelliğine ek olarak Instagram’da ‘Remix’ adı altında sunulacak. Kullanıcılara ‘Remix This Reel’ adıyla görülecek özellik, adından da anlaşılacağı üzere remix üzerine odaklanıyor. 

Reels için sunulacak bir başka özellik ise bu videolara daha fazla seçeneğin sunulacak olması. Alessandro Paluzzi tarafından da benzer Reels özellikleri ortaya çıkartıldı. Bir başka yenilik ise platform üzerinden yeni bir gönderi oluşturma akışının oluşturulmak istenmesi. Bu noktada ise temelde kullanıcıların gönderi paylaşırken oluşturduğu seçeneklere ek olarak alternatifler sunulacak örneğin, ‘post’ mu ‘reel’ mı paylaşmak istiyorsunuz gibi. 

Instagram Reels için yukarıda keşfedilen bazı özellikleri yakında kazacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram için keşfedilen yeni özellikler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin