İnsan yutmuş! Midesini yardılar, içinden ceset çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’nın Amazonas eyaletinde balıkçılık yapan Elias Araujo, 16 Ekim tarihinde kayboldu. Rio Negro nehri üzerindeki 20 bin nüfuslu Novo Airao’da yaşayan balıkçının yedi korsanın saldırısına uğradığı bildirildi.

Yerel medya, Elias Araujo’nun balıkçı arkadaşı Roberto Jose ile 15 Ekim Cuma günü Rio Negro’ya açıldığını ve ‘nehir korsanı’ olarak bilinen saldırganlar tarafından kaçırıldığını kaydediyor.

Polis ve kurtarma ekipleri, olayın duyulması üzerine dünyanın akciğerleri kabul edilen Amazon’da büyük bir arama operasyonu başlattı. Bu sırada Roberto Jose korsanların elinden kaçmayı başardı.

Ekiplerin araması sürerken Novo Airao sakinleri, nehir kenarında bir siyah kayman gördü. Uzunluğu 3,5 metreye ulaşan dev hayvan, bazı ceset kalıntılarını yiyordu.

Ekipler kaymanı yakalayıp midesini yardı ve diş benzeri kanıtları gördü. Hayvanın midesinden çıkanlar, incelenmek üzere Adli Tıp’a gönderildi.

Brezilya medyası korsanların balıkçı Elias Araujo’yu öldürüp nehre attığını yazıyor ancak kurbanın kaçarken kara kaymanın saldırısına uğradığı ihtimali de dile getiriliyor.

Haziran 2018’de Endonezya’da hareket edemeyen bir pitonun köylüler tarafından fark edilmesiyle, dünya dehşet verici bir haberle sarsılmıştı. Wa Tiba’nın çocukları, 14 Haziran Perşembe günü Güneydoğu Sulawesi’nde evine dönemediğinde endişelendi.

54 yaşındaki kadın en son bahçe giderken görüldü.

54 yaşındaki kadın en son bahçe giderken görüldü.

54 yaşındaki Wa Tiba, dünyada kimsenin hayal bile edemeyeceği bir şekilde öldü.

Endonezya’daki Persiapan Lawela köylüleri, sekiz metrelik bir piton gördüklerinde yılanın hareket etmekte zorlandığını farkettiler. Dev yılanın karnını yarıp içine baktıklarında ise iki çocuk annesi Wa Tiba’nın piton tarafından yutulduğunu gördüler.

Elbiseleri ve takıları bile üzerinde olan kadının cansız bedeni yılanın içinden çıkarıldı.

Kadın hala kahverengi taytını ve koyu kırmızı üstünü giyiyordu. Kadının henüz piton tarafından sindirilmemiş olması ise asıl çarpıcı noktaydı.

Wa Tiba’nın başı pitonun kuyruğuna doğru.  Bu, önce başına şiddetli bir darbe alması sonucunda etkisiz kaldığını ve yılanın kendisini başından yutmaya başladığını gösteriyor.

Wa Tiba’nın kayboluşu Perşembe akşamı gerçekleşti. Bahçesine çalışmaya giden kadın, akşam eve dönmedi.

Yakınları ve diğer köylüler, Cuma sabahından itibaren kadını aramaya başladı. Güneydoğu Sulawesi’ye bağlı Persiapan Lawela köyü sakinlerinden Ayu Kartika, yaşananları anlattı:

“Herkes ağlıyordu, herkes şoke olmuştu. Zavallı kadın. Bu bir korku filmi gibiydi. İnsanlar dehşete düşmüştü.Pasifik Okyanusu’ndaki adalar ülkesi Sulawesi’de dünyanın en büyük pitonlarından bazıları yaşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnsan yutmuş! Midesini yardılar, içinden ceset çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin