1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamoğlu’ndan ‘Ahmak Davası’ Açıklaması ve Yargı Süreci

İmamoğlu’ndan ‘Ahmak Davası’ Açıklaması ve Yargı Süreci

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğlu’ndan “Ahmak Davası” Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret, TBB Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantının ardından İmamoğlu, hakkında devam eden “Ahmak Davası” ile ilgili olarak 5 yıl siyasi yasak getirilmesi yönündeki iddialara yanıt verdi.

“Umarım Yargı Adaletli Bir Karar Verir”

İmamoğlu, konunun yargı sürecinin devam ettiğini ve bu davanın Türkiye Yargı tarihinde eşine az rastlanır bir durum olduğunu vurguladı. Şöyle konuştu:

“Bana göre Türkiye Yargı tarihinde bu kadar dayanağı olmayan ve utanç verici bir dava var mıdır, bilmiyorum. Çok fazla adaletsizlik ve hukuksuzluk yaşanıyor ama bu, bir dava bile değil. İstinaf sürecini takip ediyoruz. Alt mahkemenin bir kararı var, İstinaf’taki karara göre de üst mahkeme var. Umarım burada yargı adaletli bir karar verir. Hem bizlere hem de milletimize güzel bir mesaj çıkar. Bu durum, boş yere siyasetin malzemesi haline gelmez. Burada siyaseten Ekrem İmamoğlu’nun kazançlı ya da zararlı çıkması meselesini tartışmıyorum. Önemli olan ülkemizin kazanması ve adaletin işlemesidir.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu’ndan ‘Ahmak Davası’ Açıklaması ve Yargı Süreci
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin