1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İmam Hatip Mezunları Üzerinden Tartışma

İmam Hatip Mezunları Üzerinden Tartışma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasi kulislerde son günlerde CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın, Türk Hava Yolları ve AJet’in rötar yapmasına tepki gösterirken imam hatip mezunu yöneticileri hedef alması tartışma yarattı. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise bu sözlere sert bir şekilde cevap verdi.

Varank’tan Sert Yanıt

İmam Hatip Mezunları Üzerinden Tartışma

Varank, Günaydın’ın eleştirilerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin THY’den kiraladığı uçakla ilgili bir örnek vererek karşılık verdi. Varank, “Roma gezisinde İBB’nin parasıyla THY’den uçak kiralarken neden genel müdürün hangi liseden mezun olduğu aklınıza gelmedi?” şeklinde sordu. Ayrıca diğer havayolu şirketlerinin yöneticilerinin lise mezuniyetlerini de sorgulayan Varank, Günaydın’ın ayrımcılık ve nefret suçu işlediğini belirtti.

  • Roma gezisinde İBB’nin parasıyla THY’den uçak kiralarken neden genel müdürün hangi liseden mezun olduğu aklınıza gelmedi?
  • Kinini kusmak için imam hatip mezunlarını hedef alan bu ayrımcı tutuma karşı en etkili cevabın hizmet olduğunu vurgulayan Varank, benzer durumlarda aynı tepki verilebileceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmam Hatip Mezunları Üzerinden Tartışma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin