1. Haberler
  2. Spor
  3. İlkay Gündoğan’ın Geleceği ve Transfer İhtimalleri

İlkay Gündoğan’ın Geleceği ve Transfer İhtimalleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlkay Gündoğan’ın Geleceği Hakkında Yeni Gelişmeler

İlkay Gündoğan'ın Geleceği Hakkında Yeni Gelişmeler

Barcelona forması giyen yıldız futbolcu İlkay Gündoğan‘ın geleceği hakkında İspanya’da dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan hazırlık maçının ardından, genç yetenek Arda Güler ile Gündoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Arda Güler’e Verdiği Cevap

Defensa Central’in haberine göre; maçın ardından Arda Güler’in “Galatasaray’a gidecek misin?” sorusuna Gündoğan, “Henüz karar vermedim, ne olacağını göreceğiz.” şeklinde yanıt verdi. Bu yanıt, futbolseverler arasında Gündoğan’ın geleceği üzerine merak ve spekülasyonların artmasına neden oldu.

Fenerbahçe’nin İlgisi

Fenerbahçe'nin İlgisi

Öte yandan, İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe de İlkay Gündoğan için devreye girdi. Jose Mourinho‘nun isteği üzerine harekete geçen Acun Ilıcalı, yıldız futbolcuyu transfer etmek adına girişimlerine başladı. Gündoğan’ın geleceği hakkında kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.

İlkay Gündoğan’ın Kariyeri

Profesyonel futbol kariyerine 2009 yılında Nürnberg formasıyla adım atan İlkay Gündoğan, ardından sırasıyla Borussia Dortmund, Manchester City ve Barcelona takımlarında mücadele etti. Bu süreçte gösterdiği performansla büyük takımların ilgisini çekmeyi başardı.

Piyasa Değeri

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Gündoğan, en yüksek değerine 2019 yılında ulaştı. O dönemdeki değeri tam olarak 50 milyon euro olarak kayıtlara geçti.

Performansı

Geçtiğimiz sezonda Barcelona formasıyla toplamda 51 resmi maçta görev alan Gündoğan, bu karşılaşmalarda 5 gol atarken, 14 de asist yaptı. Bu istatistikler, onun takımına ne kadar katkı sağladığını gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlkay Gündoğan’ın Geleceği ve Transfer İhtimalleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin