1. Haberler
  2. Spor
  3. İlkay Gündoğan Barcelona Yolunda

İlkay Gündoğan Barcelona Yolunda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen İlkay Gündoğan için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İspanya basınından Sport’un haberine göre, Barcelona, İlkay Gündoğan’ın takımdan ayrılmasına onay verdi.

Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick’in, İlkay Gündoğan ile bir görüşme daha yapacağı belirtiliyor. Alman futbolcunun ayrılık kararı kesinleşirse, Katalan ekibinin teklifleri değerlendireceği ifade ediliyor.

Galatasaray Harekete Geçiyor

İlkay Gündoğan Barcelona Yolunda

Sarı-kırmızılı ekip, İlkay için Barcelona ile masaya oturacak ve transfer şartlarını zorlayacak. Bu durum, sosyal medyada da büyük heyecan yaratarak “İlkay Gündoğan, Galatasaray’a çok yakışacak.” gibi yorumlar görülmeye başlandı.

Kulübün Yükü Hafifleyecek

İlkay Gündoğan Barcelona Yolunda

İlkay Gündoğan’ın ayrılması halinde Barcelona’nın büyük bir maaş yükünden kurtulacağı belirtilirken, Katalan ekibinin Nico Williams ve Dani Olmo gibi oyuncuları kadrosuna katmak için daha rahat bir pozisyona geçeceği ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlkay Gündoğan Barcelona Yolunda
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin