1. Haberler
  2. Spor
  3. Iğdır Futbol Kulübü Hazırlıklara Devam Ediyor

Iğdır Futbol Kulübü Hazırlıklara Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da kamp yapan 1. Lig ekibi Iğdır Futbol Kulübü, yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak yönetiminde günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyor. Koşukavak, yeni sezon öncesi kampın oldukça verimli geçtiğini belirtti.

“Iğdır FK, daha üst ligleri hedefliyor”

Yalçın Koşukavak, Iğdır Futbol Kulübü’nün geçen sezon bir alt ligden şampiyon olarak çıktığını ve daha üst liglerde iddialı olduğunu belirtti. Takımın hedeflerine odaklandıklarını vurgulayan Koşukavak, yeni sezon öncesinde çalışmaların istikrarlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

“İnşallah iyi işler yapmayı başarırız”

Koşukavak, ligin başlamasına az bir süre kaldığını ve takımın hazır olduğunu belirterek, “İnşallah iyi işler yapmayı başarırız. Bu hedefe ulaşabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Iğdır FK hedefi olan bir takım”

Yalçın Koşukavak, Iğdır Futbol Kulübü’nün yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürdüklerini ve kentin yaz kampı için uygun bir yer olduğunu belirtti. Transferler konusunda kulübün ilgili departmanının çalışmalar yürüttüğünü aktaran Koşukavak, takımın hedefleri doğrultusunda herkesin yoğun çaba harcadığını vurguladı.

Iğdır Futbol Kulübü Hazırlıklara Devam Ediyor

Koşukavak, “Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu, takımın başarılı olması için büyük çaba sarf ediyor. Bu hedef doğrultusunda birlikte çalışıyoruz ve umarım herkesin beklentilerini karşılarız. Yeni sezona hazırız.” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Iğdır Futbol Kulübü Hazırlıklara Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin