1. Haberler
  2. Genel
  3. Hyundai Tucson: Avrupa’da Beğeni Topluyor

Hyundai Tucson: Avrupa’da Beğeni Topluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hyundai Tucson, Avrupalı tüketiciler arasında popülerliğini koruyan bir modeldir. İlk kez 2004 yılında piyasaya sürülen bu araç, 2015 yılından itibaren Avrupa’da üretilmektedir. Şu anda, Hyundai Tucson’un Avrupa’daki üretimi Çekya’daki bir fabrikada gerçekleştirilmekte olup, araç 70’ten fazla ülkeye ihraç edilmektedir.

Hyundai Tucson: Avrupa'da Beğeni Topluyor

7 Milyondan Fazla Satış

Üretimine başlandığı 2004 yılından itibaren dünya genelinde 7 milyondan fazla satılan Hyundai Tucson, Türkiye’de de 115 binden fazla kişi tarafından tercih edilmiştir. Marka, Avrupa pazarındaki dönüm noktası olan Tucson modeli ile büyük bir satış başarısına imza atmıştır.

2 Milyonuncu Tucson Üretildi

Hyundai Tucson: Avrupa'da Beğeni Topluyor

Hyundai, popüler modeli Tucson’un 2 milyonuncu adedini Çekya’daki fabrikasında kutladı. Bu özel araç, 1.6 T-GDi HEV versiyonuna sahip olup İngiltere’ye ihraç edilerek sahibine teslim edildi. Yenilenen iç mekana sahip olan Tucson, Türkiye’de de geçen ay satışa sunulmuştur.

İki Farklı Motor Seçeneği

Hyundai Tucson, Türkiye pazarında iki farklı motor seçeneği ve beş donanım seviyesi ile sunulmaktadır. Segmentinde öne çıkan özellikleri ile dikkat çeken Tucson modeli, önden ve dört tekerlekten çekiş seçenekleri ile tercih edilebilmektedir. Benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip olan araç, 7 ileri çift kavramalı DCT otomatik şanzıman ile donatılmıştır. Ayrıca, Hybrid versiyonu da yakın zamanda satışa sunulacaktır.

Hyundai Tucson: Avrupa'da Beğeni Topluyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hyundai Tucson: Avrupa’da Beğeni Topluyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin