1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei, Petal Mail adını verdiği ‘e-posta’ hizmetini duyurdu!

Huawei, Petal Mail adını verdiği ‘e-posta’ hizmetini duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nilay Kamu/Milliyet.com.tr

 

Huawei kullanıcıları için özel olarak oluşturulan bu hizmetler hakkında yakın zaman önce de veriler paylaşmıştı. Bu kapsamda AppGallery’nin küresel aktif kullanıcısı aylık 530 milyona Avrupa’da yıllık yüzde 61,5 artışla 42 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı. Aylık ve yıllık kullanıcı sayısını artırmayı planlayan Huawei, yeni e-posta hizmetini de devreye sokuyor. 

Huawei Petal Mail hizmetini duyurdu

GizChina’daki habere göre Huawei, Gmail alternatifini Çin’de test etmeye çoktan başladı ve kullanıcıların bir kısmı bu e-posta hizmetini kullanabiliyor. E-posta adresini almak isteyenler ‘@petalmail.com’ önüne ekleyecekleri isimleriyle kayıt olabiliyor. 

Paylaşılan görüntülerde Huawei’in Petal Mail servisi, yan menüsünde yer alan seçeneklerle oldukça minimal bir arayüze sahip olacak gibi duruyor. Arayüz iki sütuna bölünmüş ve ilk sütunda kullanıcının gelen kutusundaki tüm e-postalar görünecek ikincisi ise seçilen e-postayı genişletilmiş bir biçimde gösterecek.

Huawei’nin yeni e-posta hizmeti hakkında daha fazla bilgi sahibi değiliz ancak ortaya çıkan raporlarda aynı zamanda Huawei’in kullanıcıları için Petals adında yeni bir sanal bara birimi de tanıttığını ortaya koyuyor. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huawei, Petal Mail adını verdiği ‘e-posta’ hizmetini duyurdu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin