1. Haberler
  2. Genel
  3. Hozon Neta Türkiye Pazarındaki Geçici Duruşunu Açıkladı

Hozon Neta Türkiye Pazarındaki Geçici Duruşunu Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in önde gelen otomobil markalarından biri olan Hozon Neta, geçtiğimiz yılın sonunda Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Ancak, Neta Auto’nun geçen yılın sonunda hayata geçirilen yönetmelik ve yakın zamanda duyurulan GSR2 regülasyonları nedeniyle Türkiye’deki perakende operasyonlarına geçici süreyle ara verme kararı aldığı açıklandı.

Bu süreçte, GRS Automobility’nin Türkiye’deki üretim ve yatırım olanakları konusunda Neta Auto’nun Türkiye distribütörü kimliğiyle görüşmelerin ve fizibilite çalışmalarının aktif olarak sürdüğü belirtildi. Markanın Türkiye’den çekilmesinin söz konusu olmadığı vurgulandı.

Ayrıca, sadece Neta değil, yüzde 100 elektrikli altyapıya sahip birçok Çin menşeli otomobilin Türkiye’ye ithal edilemediği ve distribütörlerin hibrit araç ithalatına yönelmeye başladığı hatırlatıldı.

Hozon Neta Türkiye Pazarındaki Geçici Duruşunu Açıkladı

Çalışanlar Başka Birimlere Transfer Edildi

Süreçte, Kağıthane’deki GRS Automobility Showroom’un geçici süreyle kapatıldığı ve çalışanların grup şirketleri bünyesinde farklı birimlere transfer edildiği bildirildi. B2B operasyonları çerçevesinde otomobillerin bakım, yedek parça ve servis hizmetlerinin 10 yıl boyunca GRS Automobility tarafından sağlanmaya devam edeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hozon Neta Türkiye Pazarındaki Geçici Duruşunu Açıkladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin