1. Haberler
  2. Genel
  3. Honda, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde Başarı Elde Etti

Honda, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde Başarı Elde Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Honda, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde Ödüllerini Aldı

Honda, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri'nde Ödüllerini Aldı

2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde, ‘Tasarım Konsepti’ kategorisinin kazananları duyuruldu. 2023 Red Dot’ta Honda’nın Civic e:HEV ve Civic Type R otomobil modellerinin ardından, bu kez Honda’nın 0 Serisi’nin amiral gemisi olan konsept modeli Saloon, tasarım konsepti kategorisinde ‘En İyinin En İyisi’ ödülünü kazandı.

Ayrıca, Honda’nın 0 Serisi’ne ait bir diğer konsept modeli olan Space-Hub da aynı kategoride ödüle değer görüldü. Honda AR-GE Tasarım Merkezi Operasyon Direktörü Toshinobu Minami, yapılan açıklamada, Red Dot Tasarım Ödülleri’nin tasarım konsepti alanında ödül almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ TEMSİL EDİYOR

Minami, ‘En İyinin En İyisi’ seçilen sedan konsepti Saloon’un, Honda’nın büyük dönüşümünü simgelediğini, ‘çevre, toplum ve müşterilerle uyum’ temasını yansıttığını ve ilk bakışta diğer modellerden ayrıştığını vurguladı. Bu özgün tasarımın, markanın ilerici vizyonunu ve yenilikçi yaklaşımını temsil ettiğini belirtti.

Minami, insanların hayatlarını kolaylaştıran ve heyecan verici mobilite çözümleri sunmaya devam edeceklerinin altını çizerken, Honda’nın kazandığı ödüllerin, tasarım ve katma değer yaratma konusundaki çalışmalarını sürdürmesine büyük katkı sağladığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Honda, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde Başarı Elde Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin