1. Haberler
  2. Spor
  3. Hollanda Eredivisie Ligi 2. Haftasında NAC Breda, Ajax’ı 2-1 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

Hollanda Eredivisie Ligi 2. Haftasında NAC Breda, Ajax’ı 2-1 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda Eredivisie Ligi 2. Hafta Maçı: NAC Breda – Ajax

Hollanda Eredivisie Ligi’nin 2. haftasında, Carl Hoefkens yönetimindeki NAC Breda ile Francesco Farioli’nin çalıştırdığı Ajax, Rat Verlegh Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın sonunda ev sahibi takım NAC Breda, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

AJAX, DEPLASMANDA ZOR ANLAR YAŞADI

Maçın ilk golü, 58. dakikada NAC Breda’nın Matthew Garbett’inden geldi. Bu golle öne geçen ev sahibi ekip, seyircisinin desteğiyle maçı kontrol altında tutmaya çalıştı. Ancak Ajax, bu gole kısa bir süre sonra, 63. dakikada 18 yaşındaki yetenekli oyuncusu Jorrel Hato ile yanıt vererek eşitliği sağladı. Maçta her iki takım da galibiyet için mücadele ederken, NAC Breda’nın kaptanı Jan Van den Bergh, 90+1. dakikada attığı golle takımına zaferi getirdi. Bu kritik gol, maçın sonucunu belirledi.

İKİ TAKIMIN PUANI DA 3

Bu sonuçla birlikte Ajax, 3 puanda kalırken, NAC Breda puanını 3’e çıkararak sezonun ilk galibiyetini elde etti. Bu galibiyet, NAC Breda için moral kaynağı olurken, Ajax için ise deplasmanda yaşanan hayal kırıklığı oldu. Ajax, 22 Ağustos Perşembe günü Avrupa Ligi Play-Off maçında deplasmanda Jagiellonia Bialystok ile karşılaşacak. Öte yandan NAC Breda, 24 Ağustos Cumartesi günü evinde Utrecht ile mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hollanda Eredivisie Ligi 2. Haftasında NAC Breda, Ajax’ı 2-1 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin