‘Hedefim dünya çapında işler başarmak’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, seyirciden tam not almaya devam ediyor. Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği proje, duygusal sahneleriyle dikkat çekiyor. Başrolünü Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun paylaştığı diziye Mustafa karakteriyle dahil olan Eren Ören’le, rolünü ve hedeflerini konuştuk.

*Kanal D’nin sevilen dizilerinden ‘Üç Kız Kardeş’e dahil oldunuz… Proje hakkında neler söylemek istersiniz?

Öncelikle bu aileye dahil olduğum için çok mutluyum. Sezonun en iyi işlerinden birisi ‘Üç Kız Kardeş’… Kadroda çok yetenekli oyuncu arkadaşlarım var ve böyle bir hocayla (Yönetmen Eda Teksöz) çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ekibin enerjisi çok yüksek ve bu yüzden burada olmaktan çok mutluyum.

*Karakteriniz Mustafa hakkında neler söylemek istersiniz, ilk okuduğunuzda neler hissettiniz?

Rolü ilk okuduğumda beni çok heyecanlandırdı. Onun yaşadığı sıkıntılar ve dertler, Mustafa’yı böyle bir insan olmaya götürmüş. Mustafa çok vefalı, duygusal, kendini güzel ifade edebilen, hiçbir şeyden korkmayan ve bütün duyguları içerisinde barındıran güçlü bir karakter. Okurken çok heyecanlandım ve kabul etmemdeki sebep de bu heyecandı. Mustafa’yı çok sevdim.

*Güçlü bir oyuncu kadrosuyla bir araya geldiniz. Neler söylemek istersiniz? İclal Aydın ile daha önceden tanışıyor muydunuz?

Evet, çok güçlü kadroyla bir araya geldik. Çok genç, yetenekli ve tecrübeli, yıllardır bu mesleği icra eden oyuncu arkadaşlarım var. İclal Aydın’ın kitaplarını okumuştum ama daha öncesinde tanışmıyorduk. Kendisi tanıştığımızdan beri iyi anlaştığım ve hayran olduğum biri. Tanışmak bu projeye nasipmiş. Herkesi ayrı ayrı çok seviyorum. Burada çok güzel insanlarla çalışıyorum.

*Çekimler için Ayvalık’tasınız, oyuncu arkadaşlarınız size ev sahipliği yaptılar mı? Ayvalık’ta bulunmak size neler hissettiriyor?

Evet, Ayvalık’ta çekim yapıyoruz. Buranın insanları, enerjisi, havası ve gün batımı ile çok güzel bir yer. Arkadaşlarım da ilk zamanlar ev sahipliği yaptılar ve beni çok güzel ağırladılar.

‘Örnek olmak istiyorum’

*Setten kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?

Genelde evde vakit geçiyorum. Spor yapıyorum, film izliyorum, kitap okuyorum veya köpeğimle vakit geçiriyorum. Onun dışında da müsaitliğime göre oyuncu arkadaşlarımla buluşup, sohbet ediyoruz.

 

*Sosyal medya ile aranız nasıl?

Sosyal medyayla aram iyidir. Genelde mesajları ve yorumları okumaya çalışıyorum. İnsanların düşüncelerine saygı duyarım. Cebime koyabileceğim şeyleri koyarım, sonra yoluma devam ederim. Tabii, illa ki almışımdır beni şaşırtan mesajlar ama şu an özel bir mesaj aklıma gelmedi. 

*Mesleğinizle ilgili hedeflerinizi nelerdir?

Oyunculuktaki hedefim, Türkiye’nin saygı duyduğu, tanıdığı, dünya çapında ve Avrupa’da güzel işler başarmış, tanınan ve insanlara örnek olmuş bir oyuncu olmak…

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Hedefim dünya çapında işler başarmak’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin