Hastanede vahşet! Güvenlik görevlisini boğazından bıçaklayan caniler tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt’ta önceki gün motosiklet kazası yapan Çetin K. ile Mazlum B. kendi imkanları ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Hastanede taşkınlık yapan ikili kendilerini uyaran özel güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Çetin K. motosikletinden aldığı bıçakla Tuğrul Okudan’ı boynundan bıçakladı. Ağır yaralanan Okudan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Çetin K. ile Mazlum B. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

“BİR ANLIK ÖFKEME YENİLDİM”

Savcılıkta ifade veren Çetin K., güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan’ın arkadaşı Mazlum B.’ye vurmaya başladığını söyleyerek, “Ben de, ‘neden vuruyorsun zaten yaralı’ deyince bana küfür etti. Bana doğru yönelince ben de kendimi savunmak için bıçağı aldım ve sağa sola sallamaya başladım. Bir bıçak darbesi güvenlik görevlisine denk geldi. Öldürme niyetim yoktu. Pişmanım bir anlık öfkeme yenildim” dedi.

Mazlum B. ise verdiği ifadede olay anını görmediğini söyleyerek, “Güvenlik görevlisi beni sedyeye koymak için yardım etmedi. Başımda bekliyordu ve bana hakaret etti. Ben de yaralı halimle canım yandığımdan tekme attım” dedi.

TUTUKLANDIRLAR

Şüpheliler ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi Büyükçekmece Sulh Ceza Hakimliği tarafından, “kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sağlıkta iyi haberlerin birbirini izlediği günlerde vereceğim bu haber için son derece üzgünüm. İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi güvenlik görevlimiz Tuğrul Okudan uğradığı bıçaklı saldırı sonucu aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HASTANENİN BAŞHEKİM YARDIMCISI: CANİCE ŞEHİT EDİLDİ

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Adem Polat, “Dün akşam 18.00 sıralarında kardeşimiz ve arkadaşımız görevi başında hastaya yardım ederken, yakınları tarafından vicdansızca ve canice şehit edilmiştir. Tuğrul kardeşimizi yakından tanıyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki görev aşığı, yardımsever, güler yüzlü ve saygılı biri olmasına rağmen bu talihsiz olayı yaşaması bizleri derinden yaralamıştır. Sağlık sektöründe gün geçmiyor ki bir şiddet olayı yaşanmasın. Sağlıkta şiddetle mücadelemiz, sonuna kadar devam edecektir. Hepimiz ve tüm sağlık camiasının başı sağ olsun” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hastanede vahşet! Güvenlik görevlisini boğazından bıçaklayan caniler tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin