Hamile kızını hastaneye götürürken kaza yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Habibler Mahallesi Fidan Sokak’ta saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, 34 GG 7892 plakalı otomobilin sürücüsü Emine Gökçe, hamile kızı Hatice Baykurt’u kontrolleri için hastaneye götürürken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Emine Gökçe’nin otomobili çalıştırırken gaza bastığı, bu nedenle aniden hızlanarak kontrolden çıktığı belirtildi. Otomobil kaldırıma çıktıktan sonra bir binanın yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki bahçesine düştü.

Kazada, hamile Hatice Baykurt otomobilin camından fırlayarak yere düşerken, Emine Gökçe otomobilde sıkıştı. Çevredekilerin yardımıyla çıkarılan anne ve kızı, ambulansla Başakşehir Çam Sakura Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan anne ve kızı ile bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Otomobil çekici yardımıyla düştüğü bahçeden çıkarılırken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştuğu belirtildi. Mahalle sakinlerinden Ramazan Sasa, “Bir ses duydum ve dışarı çıktım. Sürücü gazla freni karıştırmış. Aşırı hızlanan araç duvardan aşağıya düştü” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hamile kızını hastaneye götürürken kaza yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin