Hakan Çalhanoğlu’ndan Barcelona’ya gözdağı: Pek fazla şansları yok

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonlar Ligi’nde Inter ile Barcelona arasında oynanacak mücadele öncesi açıklamalar yapan Hakan Çalhanoğlu, deplasmandan iyi bir skorla döneceklerine inancı tam.

GALİBİYETİ GETİRDİ

Inter’in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalar yaptı. İtalyan ekibinin gruptaki üçüncü maçta Barcelona’yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golü Hakan kaydetmişti.

Yıldız oyuncu ikinci maç öncesinde de iddialı açıklamalarda bulundu.

“SAHADA HE ŞEYİMİZİ VEREREK MÜCADELE EDİYORUZ”

Inter’in en önemli yıldızları arasında gösterilen Hakan, “Barcelona maçından önce mental hazırlığı önemsedik. Çünkü Barcelona’nın ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk. Mental olarak hazırsanız başarırsınız. Biz sahada her şeyimizi vererek mücadele ediyoruz” diye konuştu.

HAKAN, BARCELONA’YA ATTIĞI GOLÜ ANLATTI

Barcelona, karşısında Inter’in 1-0 kazandığı maçın tek golünü atan Hakan o anları şöyle anlattı; “Maçtan önce Onana ve Romelu yanıma gelip sağ taraftan şut atmamı söylediler. Kalecinin bu açıdan iyi olmadığını anlattılar. Topu orada aldığımda çok fazla düşünmeye de zamanım yoktu. Çok da iyi vurdum.”

“BİZE KARŞI PEK FAZLA TAKIMIN ŞANSI YOK”

Takımdaki havayı ve oynadıkları oyunu da anlatan Hakan, taraftarlara destekleri için teşekkür etti. Hakan, “Barcelona ile deplasmanda oynayacak olmak biraz zorlayıcı olabilir, ancak 90 dakika sahada her şeyimizi vererek savaşırsak bize karşı pek çok takımın şansı olmaz” ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter formasıyla sahaya çıktığı 11 maçta iki gol atarken bir kez de asist yapma başarısı gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hakan Çalhanoğlu’ndan Barcelona’ya gözdağı: Pek fazla şansları yok

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin