1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşk İddiaları

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşk İddiaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafsanur Sancaktutan ve Aşk İddiaları

Hafsanur Sancaktutan ve Aşk İddiaları

Siyah Kalp adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan genç ve yetenekli oyuncu Hafsanur Sancaktutan, “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna “Adam yok” diyerek yanıt verdi. Bu samimi yanıtın ardından, 24 yaşındaki Sancaktutan’ın adı meslektaşı Kubilay Aka ile anılmaya başladı ve ikilinin ilişkisi adeta gözler önüne serildi.

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka'nın Aşk İddiaları

Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka’nın birlikte yemek yediği anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. İkilinin romantik halleri, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Aşka Duyduğu Hayranlık

Şu günlerde yeni dizisinin çekimlerine katılmak üzere Kapadokya’da bulunan Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından bir dizi etkileyici fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına Ben öyle uygun gördüm, Kapadokya serisi notunu eklemeyi ihmal etmedi. Sancaktutan’ın bu fotoğrafları, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka'nın Aşk İddiaları

Kubilay Aka ise sevgilisinin paylaştığı bu özel anlara kayıtsız kalamadı. Aka, Sancaktutan’ın gönderisine kalp emojisiyle yanıt vererek duygularını ifade etti. Bu güzel etkileşim, Sancaktutan tarafından da bir kalp emojisiyle karşılık buldu. İkilinin bu paylaşımı, hayranları tarafından büyük bir beğeni topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşk İddiaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin