1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hadise’nin Oyunculuk Kariyerine Adım Atması

Hadise’nin Oyunculuk Kariyerine Adım Atması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hadise Oyunculuk Kariyerine Adım Atıyor

Hadise Oyunculuk Kariyerine Adım Atıyor

Müzik kariyeriyle büyük başarılara imza atan Hadise, artık oyunculuk dünyasında da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Uzun süredir oyunculuk dersleri alan ve bu alanda kendini geliştiren Hadise, dijital bir platformda yayınlanacak yeni bir dizi projesiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

10 Milyonluk Anlaşma

Hadise’nin başrolünde yer alacağı 8 bölümlük dizi projesi için 10 milyonluk bir anlaşma yaptığı gelen bilgiler arasında. Seda Bakan ile birlikte başrolü paylaşacak olan Hadise, oyunculuk yeteneğini konuşturacağı bu projeyi heyecanla bekliyor.

İlk Tanıtım Heyecanı

İlk Tanıtım Heyecanı

Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman gibi usta oyuncuların da yer aldığı “Esas Oğlan” dizisinden ilk tanıtım geldiğinde sosyal medya adeta yıkıldı. Hadise’nin diziye olan katkısı ve performansı büyük bir merakla bekleniyor.

Sosyal Medyanın Gündemi

Hadise’nin oyunculuk kariyerine başlaması ve yeni dizisiyle ekranlara gelecek olması sosyal medyanın da gündemine oturdu. Hayranları ve takipçileri, Hadise’nin dizi karakteri ve performansı hakkında heyecanlarını sosyal medya platformları üzerinden paylaşıyor.

Dizideki Karakteri: Ceren

Dizideki Karakteri: Ceren

Hadise’nin canlandıracağı Ceren karakteri, romantik bir yapıya sahip olmasının yanı sıra risk analisti olarak da dikkat çekiyor. Seda Bakan’ın hayat vereceği Selma karakteri ise gerçekçiliği ve derinliğiyle izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hadise’nin Oyunculuk Kariyerine Adım Atması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin