Hadise, kendi şarkısıyla Mehmet Dinçerler’e gönderme mi yaptı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler’in beş aylık evliliği, 30 Eylül’de Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen davayla anlaşmalı olarak sona ermişti. Şarkıcı ve iş insanının katılmadığı duruşmada tarafları, avukatları temsil etmişti.

“KENDİ ARALARINDA PROTOKOL İMZALANDI”

Boşanma sonrası açıklama yapan Mehmet Dinçerler’in avukatı Dilara Recepoğlu ise “Ortak irade ile evlilik hakkı sona erdi. Basın yasağı olduğu için detay veremiyorum. Kendi aralarında protokol imzalanmıştı mahkeme öncesinde. Başka detay veremiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

YÜKLÜ MÜKTARDA BORÇ!

Dava sonrası ünlü çift hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Hadise’nin, düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçlerler’e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saydığı öne sürüldü. Konuyla ilgili iki taraftan da bir açıklama gelmedi.

HADİSE’DEN 50 BİN KİŞİYE KONSER

Ünlü şarkıcı, ayrılık sonrası ilk konserini Beşiktaş’ta verdi. Hadise, 30 Ağustos’ta başlayan ve bir aydır devam eden Beşiktaş Festivali’nin kapanışında sahne aldı. Şarkıcı, Beşiktaş Barbaros Meydan’ında 50 bin kişinin katılımı ile son yılların en büyük İstanbul meydan konserine imza attı.

SAHNEDE EFKÂRLANDI

Boşanma sonrası ilk konserini gerçekleştiren Hadise, ‘Hay Hay’ şarkısını söylediği esnada, “Başlarken hep güzeldi hep… O zamanlar hep özeldi” diyerek efkârlandı. Daha sonra sahnede söylediği şarkılar esnasında; “En büyük aşk sizlersiniz” sözleri ile geçtiğimiz günlerde boşandığı Dinçerler’e göndermede bulundu.

HAYRANLARINDAN DESTEK

Şarkıcı Hadise’nin konser çıkışında kendi aracıyla halkın arasından geçmesi üzerine sevenleri arabanın etrafına toplandı. Hadise’yi aracın içinde fark eden hayranları “Sen bizim değerimizsin. Hiçbir şey için canını sıkma” gibi cümleler kurarak, geçtiğimiz günlerde boşanan Hadise’ye destekte bulundular.?

“MESAJIMI ALMIŞTIR O”

Hadise’nin, şimdi de eski eşine son paylaşımıyla gönderme yaptığı iddia edildi. Konserden bir görüntü yayınlayan Hadise, yaptığı paylaşımda ‘Mesajımı almıştır o’ şarkısının şu sözlerini paylaştı:

Yaz nazara geliyor, ya mezara gidiyor. Gerçek şu ki aşkın ömrü var. Savaşmazsak eğer…

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hadise, kendi şarkısıyla Mehmet Dinçerler’e gönderme mi yaptı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin