1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. GTA 6’nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!

GTA 6’nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan GTA’nın yapımcısı Rockstar Games, uzun bir zamandır GTA 6 üzerinde çalışmalar yürütüyor.

GTA 6 ile ilgili bu güne kadar yapımcı firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen, bir çok farklı mecrada GTA 6 ile ilgili bir çok iddia ortaya atıldı.

GTA 5’in piyasaya sürülmesinin ardından 7 yıl geçmesine rağmen yeni bir GTA oyunun duyurulmaması, oyun severleri şüpheye düşürürken, Avusturyalı oyun firmasının yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Firmaya göre, GTA 6 PlayStation 4, PC ve Xbox One platformları için çıkacak. Şu an için PlayStation 5 ve Xbox Series X için herhangi bir paylaşım bulunmuyor.

Oyunun satışa sunulacağı tarihle ilgili olarak ise, 2020 olarak belirtildi. Herhangi bir ay ve gün belirtilmese de Avusturyalı oyun sitesine göre GTA 6 bu yıl piyasaya sürülecek.

Avusturyalı oyun sitesinin ilanına göre; GTA 6 D1 Edition PlayStation 4’te 69,99 euro, PC’de 59,99 euro ve Xbox One’da ise 69,99 eurodan satışa sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTA 6’nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin