1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe’de Transfer Gelişmeleri ve Sakatlıklar

Göztepe’de Transfer Gelişmeleri ve Sakatlıklar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Süper Lig’de son olarak evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Göztepe, bu cuma günü 3. hafta müsabakasında Alanyaspor deplasmanına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, golcü eksikliğini gidermek için Brezilyalı Juan Silva’yı 1 sezonluğuna kiraladıktan sonra, kaleci Mateusz Lis transferinde de mutlu sona ulaştı.

LİS, İZMİR’E YOLA ÇIKTI

Aylardır Polonyalı eldivenin peşinde olan Göztepe yönetimi, sonunda transferi tamamladı. Premier Lig’de geçen hafta Southampton’ın Newcastle United ile oynadığı karşılaşmada kadroda yer almayan Lis, kulübünden ayrılarak imza atmak üzere İzmir’e doğru yola çıktı. Geçen sezon takımda kiralık olarak kaleyi koruyan Lis’in, Alanya deplasmanına yetişmesi bekleniyor.

KALECİ ARDA SAKATLANDI

Göztepe’de şu an birinci kaleci konumunda bulunan Arda Özçimen, Fenerbahçe maçı sonrası yaşadığı sakatlıkla takımından birkaç hafta uzak kalacağı öğrenildi. Arda’nın MR sonuçları, sakatlığının ciddi olduğunu gösteriyor ve bu durum, takımın savunma hattını zayıflatabilecek bir etken olarak değerlendiriliyor.

GÖZLER PFDK’DA

Göztepe’de olaylı Fenerbahçe karşılaşmasının ardından, gözler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) vereceği cezalara çevrildi. Göz-Göz, müsabakadaki çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, saha olayları nedeniyle de 52. maddesi gereğince ve merdiven boşluklarının boş bırakılması nedeniyle de 49. madde uyarınca PFDK’ya sevk edildi.

Göztepe'de Transfer Gelişmeleri ve Sakatlıklar

  • Maçta sahaya giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u iterek yere düşüren Göztepe kulüp görevlisi Fatih Özkan, saldırısı nedeniyle 49. maddeye göre PFDK’lık oldu.
  • Kurulun kararları yarın açıklanacak.
  • Maç esnasında deplasman tribününe müdahale gerekçesiyle sahaya giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, talimatlara aykırı hareket ettiği için tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe’de Transfer Gelişmeleri ve Sakatlıklar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin