1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe ve Fenerbahçe Maçında Olaylar: 2-2 Eşitlik ve PFDK Sevkleri

Göztepe ve Fenerbahçe Maçında Olaylar: 2-2 Eşitlik ve PFDK Sevkleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Göztepe ve Fenerbahçe Karşı Karşıya Geldi

Süper Lig'de Göztepe ve Fenerbahçe Karşı Karşıya Geldi

Haber Merkezi, Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta, takımlar 2-2’lik eşitlikle sahadan ayrıldı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşen bu heyecan dolu müsabakanın ilk yarısı, sarı-lacivertlilerin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci Yaranın Başında Saha Karıştı

Maçın ikinci yarısının başlarında, sahada beklenmedik olaylar yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribünlerde yer bulamayan sarı-lacivertli taraftarlarına destek olmak amacıyla deplasman tribününe doğru hareket etti.

Yabancı Maddeler Atıldı

Güvenlik önlemleri altında oyuncuların çıkış tüneline yönelen Başkan Koç’a, tribünden bazı taraftarlar tarafından şişe ve çeşitli yabancı maddeler atıldı. Bu durum, gerginliğe sebep oldu ve olaylar büyüdü.

Arbede Yaşandı

Bir şişenin isabet etmesi sonucu Ali Koç yere düştü. Bu sırada, ev sahibi kulüp görevlileri ile Koç ve korumaları arasında bir arbede yaşandı. Hakem Kadir Sağlam, bu olaylar sırasında oyunu durdurdu. Başkan Koç’un sahadan ayrılmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Göztepe ve Fenerbahçe Maçında Olaylar: 2-2 Eşitlik ve PFDK Sevkleri

PFDK’ya Sevk Edildiler

Olayların ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından PFDK’ya sevk edilen isimler açıklandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Genel Sekreter Burak Kızılhan, “talimatlara aykırı hareket” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Göztepe görevlisi Fatih Özkan ise, talimatlara aykırı hareketi ve saldırı sebebiyle PFDK’ya gönderildi.

Diğer Sevkler de Duyuruldu

TFF’nin açıklamasına göre, PFDK sevkleri şu şekildedir:

Göztepe ve Fenerbahçe Maçında Olaylar: 2-2 Eşitlik ve PFDK Sevkleri

  • Tümosan Konyaspor Kulübü: 16.08.2024 tarihinde oynanan Tümosan Konyaspor – Galatasaray A.Ş. Trendyol Süper Lig maçındaki “saha olayları”, “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” ve “talimatlara aykırı hareket” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
  • Galatasaray A.Ş. Kulübü: 16.08.2024 tarihinde oynanan maçta “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
  • Bellona Kayserispor Kulübü: 17.08.2024 tarihinde “çirkin ve kötü tezahürat” ve “saha olayları” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
  • Net Global Sivasspor Kulübü: Aynı tarihte “çirkin ve kötü tezahürat” ve “saha olayları” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
  • Göztepe A.Ş. Kulübü: 17.08.2024 tarihinde “çirkin ve kötü tezahürat”, “saha olayları” ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Ayrıca, Göztepe A.Ş. Kulübü görevlisi Fatih Özkan’ın “talimatlara aykırı hareketi” ve “saldırısı” nedeniyle 20.08.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verildi.
  • Fenerbahçe A.Ş. Kulübü: 17.08.2024 tarihinde “çirkin ve kötü tezahürat” ve “saha olayları” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Başkan Yıldırım Ali Koç ve idareci Burak Çağlan Kızılhan da “talimatlara aykırı hareket” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe ve Fenerbahçe Maçında Olaylar: 2-2 Eşitlik ve PFDK Sevkleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin