1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe, Paul Onuachu’yu Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Göztepe, Paul Onuachu’yu Transfer Etmeye Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe’den Transfer Hamlesi: Paul Onuachu Geliyor

Göztepe'den Transfer Hamlesi: Paul Onuachu Geliyor

DHA Süper Lig’de ilk 4 haftada 3 beraberlik ve 1 galibiyet alarak namağlup bir performans sergileyen Göztepe, transfer döneminde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 13 Eylül tarihinde sona erecek olan yaz transfer dönemi öncesinde, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu’yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Girişimler Başladı

Göztepe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton’da forma giyen Onuachu için transfer girişimlerine hız verdi. Sarı-kırmızılıların, hafta sonuna kadar bu transferi resmi olarak duyurması bekleniyor.

Kariyerine Türkiye’de Devam Edecek

30 yaşındaki deneyimli futbolcu, Türkiye’den eski takımı Trabzonspor’un da ilgisini çekiyor. Ancak Avrupa’da transfer dönemi sona erdikten sonra Onuachu’nun kariyerine yeniden Süper Lig’de devam etme olasılığı yüksek görünüyor. Southampton, sezon başında Onuachu için 15 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti.

Göztepe İstekli

Fırsatı kaçırmak istemeyen Göztepe’nin, Onuachu konusunda oldukça istekli olduğu belirtiliyor. Bu transferin gerçekleşmesi, takımın forvet hattına önemli bir katkı sağlayabilir.

Göztepe, Paul Onuachu'yu Transfer Etmeye Hazırlanıyor

25 Maçta 17 Gol Attı

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Onuachu, 25 resmi maçta 17 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu performansı, Göztepe’nin forvet hattında aradığı kaliteyi sağlayabilir.

Forvet Transferi Yapılacak

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Bodrum FK maçı sonrası yaptığı açıklamalarda, forvet hattına takviye yapacaklarını ifade etmişti. Bu transferin gerçekleşmesi, takımın sezon hedeflerine ulaşmasında büyük önem taşıyor.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe, Paul Onuachu’yu Transfer Etmeye Hazırlanıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin