1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe, Kuryu Matsuki’yi Kiralık Olarak Transfer Etti

Göztepe, Kuryu Matsuki’yi Kiralık Olarak Transfer Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe, Kuryu Matsuki ile Anlaştı

Göztepe, Kuryu Matsuki ile Anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, son dönemlerde Japonya’nın FC Tokyo takımında forma giyen ve bonservisi İngiltere’nin Southampton kulübünde bulunan 21 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki ile anlaşmaya vardı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “2003 doğumlu orta saha oyuncusu Kuryu Matsuki’nin 2024/2025 sezonu sonuna kadar kiralık transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Ada ekibinin yaptığı açıklamada, FC Tokyo’dan transfer edilen Matsuki’nin, 2024-2025 sezonunu Süper Lig temsilcisi Göztepe’de kiralık olarak geçireceği belirtiliyor. U20 seviyesinde Japonya’nın kaptanlığını üstlenen genç oyuncu, U23 takımında ise 18 kez forma giydi. Kuryu Matsuki, bu yılın başlarında Japonya’nın Asya Kupası’nı kazanmasında altı maçın tamamında görev alarak önemli bir rol üstlendi. Kulüp düzeyinde ise Matsuki, J.League’de 50’den fazla maça çıkarak deneyim kazandı ve 2023 sezonundaki etkileyici performansıyla AFC Yılın Genç Oyuncusu ödülünü kazandı.

Kuryu, enerjik yapısı, top kapma yeteneği ve gol atma becerisi ile dikkat çekiyor. Göztepe’deki gelişimini yakından takip etmeyi ve onu Southampton ailesine katılmaya davet etmeyi dört gözle bekliyoruz.

TSUBASA TEMALI TANITIM

Öte yandan, Matsuki’nin transferine özel hazırlanan tanıtım videosu da taraftarların ilgisini çekti. Japon futbol çizgi filmi Tsubasa temasıyla oluşturulan video, izleyenlerden tam not alarak büyük beğeni topladı.

SON SEZONDA 7 GOLE KATKI

Geçen sezon FC Tokyo’da forma giyen Matsuki’nin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1.50 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Japon futbolcu, 2022-2023 sezonunda 20 maçta 3 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe, Kuryu Matsuki’yi Kiralık Olarak Transfer Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin