1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Güvenlik Sorunları

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Güvenlik Sorunları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

AA Süper Lig’in 2. haftasında oynanan Göztepe – Fenerbahçe karşılaşması, özellikle yaşanan olaylarla gündeme damgasını vurdu. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, 51. dakikada deplasman tribününe alınmayan taraftarlarına moral vermek amacıyla sahaya inme kararı aldı.

Ali Koç’a Yabancı Madde Atıldı

Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki Güney tribünün önünde, maalesef Ali Koç, Göztepeli bir görevli tarafından itildi ve bu sırada yabancı maddelerin hedefi oldu. Bu olaya tanıklık edenler, Koç’un düşmesine neden olan bu itmenin gerginliği artırdığını belirtti. Olayların ardından, maçın hakemi Kadir Sağlam, durumu kontrol altına almak için oyunu durdurdu ve Ali Koç’un güvenliği için korumaları eşliğinde protokol tribününe geri dönmesini sağladı.

Görevden Almalar ve Sonrası

Maçta yaşanan bu olayların ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde önemli bir gelişme yaşandı. Spor Şube Müdürü ve Spordan Sorumlu İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı, müfettiş raporu doğrultusunda görevden alındı. Bu durum, olayların ciddiyetini ve güvenlik önlemlerinin yetersizliğini gözler önüne serdi.

Olayların ardından futbol camiasında tepkiler yükselirken, güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı. Taraftarların güvenliği her zaman öncelikli olmalı ve benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli adımlar atılmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Güvenlik Sorunları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin