1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç’a Yapılan Saldırı

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç’a Yapılan Saldırı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Haber Merkezi: Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma, heyecan dolu anlara sahne oldu. Müsabaka, 2-2’lik eşitlikle sonuçlanırken, özellikle ikinci yarıda yaşanan olaylar dikkat çekti. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Fenerbahçe, ikinci yarının başlarında gergin anlarla karşılaştı.

TARAFTARLARA DESTEK ZİYARETİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribüne giremeyen sarı-lacivertli taraftarlarına moral vermek ve destek olmak amacıyla deplasman tribününe yöneldi. Bu hareketi, taraftarlar arasında büyük bir coşku yarattı.

YABANCI MADDELERİN ATILMASI

Fakat, Koç’un tribünden ayrılmasıyla birlikte olaylar kontrolden çıktı. Güvenlik önlemleri altında oyuncuların çıkış tüneline hareket eden Ali Koç’a, tribünlerden şişe ve çeşitli yabancı maddeler fırlatıldı. Bu durum, stadyumda gerginliğe yol açtı.

ARBEDE VE GÜVENLİK SORUNLARI

Bir şişenin başkan Koç’a isabet etmesi sonucu, görevlilerden Fatih Özkan tarafından itilmesiyle Ali Koç yere düştü. Ardından, ev sahibi kulüp görevlileri ile Ali Koç ve korumaları arasında bir arbede yaşandı. Bu gerginlik esnasında hakem Kadir Sağlam, maçı durdurmak zorunda kaldı. Başkan Koç’un sahadan ayrılmasıyla birlikte, karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç'a Yapılan Saldırı

FENERBAHÇE’DEN RESMİ AÇIKLAMA

Yaşanan bu olayların ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi bir açıklama yaparak durumu kınadı. Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

YETKİLİLERE SORUYORUZ:

  • 1-) Futbol Takımımızın Göztepe ile deplasmanda oynadığı maç esnasında Başkanımız Ali Y. Koç’a arkadan yapılan fiili saldırının faili olan Fatih Özkan isimli şahsın suç geçmişi üzerine iddialar ciddiyetle incelenmelidir.
  • 2-) Bu karanlık kişinin suç dosyasının bu kadar kabarık olduğuna dair iddialar doğru mu?
  • 3-) Eğer bu iddialar doğruysa, böyle bir şahsın Göztepe SK tarafından akredite edilerek maç esnasında saha kenarında bulunması nasıl açıklanabilir?
  • 4-) Kulüp başkanının müsabakada saha kenarına inip inemeyeceği sorgulanırken, suç geçmişi olduğu iddia edilen bu şahsın saha kenarındaki durumu neden sorgulanmamaktadır?
  • 5-) Saldırının ardından yakalanan şahıs hakkında neden işlem yapılmamış, bu kişi maçın kalan bölümünü nasıl seyredebilmiş ve güvenlik görevlileriyle tokalaşarak stadyumdan nasıl ayrılabilmiştir?
  • 6-) Bu akıl tutulmasının, hukuk tanımazlığın ve cüretkarlığın kaynağı nedir?

Yukarıdaki soruların, ilgili tüm yetkililerce yanıtlanmasını bekliyoruz.

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç'a Yapılan Saldırı

Fenerbahçe Spor Kulübü

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç'a Yapılan Saldırı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç’a Yapılan Saldırı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin