1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Kulüpler Birliği’nden Açıklama

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Kulüpler Birliği’nden Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Sıcak Gelişmeler

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Sıcak Gelişmeler

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 berabere sona eren maçın ikinci yarısı başladıktan sonra sahada gergin anlar yaşandı. Stadyuma giremeyen Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç’un deplasman tribününe giderek destek vermesiyle dikkat çekti. Ancak bu durum, Göztepe taraftarları tarafından olumsuz karşılandı ve Ali Koç’a tepkiler yükseldi.

Saha kenarındaki Koç ve ekibi, polisler eşliğinde soyunma odasına doğru ilerlerken kargaşa çıktı. Neyse ki, yaşanan sorun kısa sürede çözüme kavuşturularak maç kaldığı yerden devam etti.

Kulüpler Birliği’nden Açıklama

Yaşanan bu olayların ardından Kulüpler Birliği Vakfı, Başkan Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerini ileterek bir açıklama metni yayımladı. Kulüpler Birliği Vakfı olarak, Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Göztepe A.Ş. – Fenerbahçe A.Ş. maçında, Sayın Başkan Ali Y. Koç’a yönelik gerçekleştirilen ve Göztepe taraftarlarına ve camiasına isnat edilemeyecek üzücü saldırıyı kınıyoruz.

Açıklamada, suçluların en kısa zamanda adalet önüne çıkarılması gerektiği vurgulanarak, futbolun birleştirici gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu şu günlerde tüm paydaşların sağduyulu davranmaları gerektiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Kulüpler Birliği’nden Açıklama
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin