Google imzalı Pixel 5a için detaylar belli oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google imzalı Pixel telefonlar özellikle ABD’de oldukça popüler akıllı telefonlar arasında yerini alıyor. Türkiye’de resmi olarak satılmayan Pixel telefonlar, kamera performansı ve tasarım noktasında kendini gösteriyor. Yazılım tarafında da ilk güncellemelerin geldiği Google’ın farklı denemeler yaptığı uygulamalara ev sahipliği yapan bu telefon modelleri Türkiye’de satılmıyor olmasına rağmen merak ediliyor.

24 AĞUSTOS’TA 450 DOLARA ÇIKIYOR

Bir süredir gerçek Android deneyimini Pixel serisi sayesinde kullanıcılarla buluşturan Google’ın yeni cihazı için kolları da sıvıyor. Daha önce amiral gemisi modeller Pixel 6 ve 6 Pro hakkında sızıntılar ile gündeme gelen Google, şimdi çok daha uygun fiyatlı olarak konumlandırılan Pixel 5a, kamera özellikleriyle dikkat çekecek ve çok daha uygun fiyatlı olacak.

Yeni uygun fiyatlı Pixel 5a’nın 24 Ağustos’ta tanıtılması ve yaklaşık 450 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google imzalı Pixel 5a için detaylar belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin