1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Google Fotoğraflar’da Ücretsiz AI Destekli Düzenleme Araçları

Google Fotoğraflar’da Ücretsiz AI Destekli Düzenleme Araçları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Fotoğraflar’da Yeni Dönem: Ücretsiz AI Destekli Düzenleme Araçları

Google Fotoğraflar'da Yeni Dönem: Ücretsiz AI Destekli Düzenleme Araçları

Haber Merkezi – Google, fotoğraf düzenleme deneyimini daha da geliştirmek için önemli bir adım attı. Artık Google Fotoğraflar uygulamasındaki yapay zeka destekli tüm özellikler, tamamen ücretsiz olarak herkesin kullanımına sunuldu. Bu yenilikle birlikte Magic Eraser, Photo Unblur, Portrait Light gibi güçlü düzenleme araçları, Google One aboneliği gerekmeksizin erişilebilir hale geldi.

ÜCRETSİZ ÖZELLİKLERLE NELER YAPILABİLİR?

Yapay zeka teknolojisi sayesinde, kullanıcılar fotoğraflarındaki istenmeyen nesneleri kolayca kaldırabilir, bulanık görüntüleri netleştirebilir ve portrelerini daha profesyonel bir görünümle zenginleştirebilir. Öne çıkan bazı özellikler şunlardır:

  • Magic Editor: Kullanıcıların karmaşık düzenleme işlemlerini basit bir şekilde gerçekleştirmesine olanak tanır. Örneğin, bir fotoğraftaki nesneyi istediğiniz bir yere taşıyabilir ve görselin istediğiniz şekilde görünmesini sağlayabilirsiniz.
  • Magic Eraser: Bu özellik, görsellerden istenmeyen kısımları hızlı bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olur. Bu sayede fotoğraflarınızda daha temiz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Artık hem Pixel telefon kullanıcıları hem de diğer Android ve iOS kullanıcıları bu özelliklerden faydalanabilecek. Ancak, Google Fotoğraflar’daki yapay zeka düzenleme araçlarını kullanabilmek için Android 8.0 veya iOS 15 ve üzeri işletim sistemine sahip bir cihaza sahip olmanız gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google Fotoğraflar’da Ücretsiz AI Destekli Düzenleme Araçları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin