Google, Chrome için ‘yanlışlıkla kapatılan sekmelere odaklanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onlarca sekme açık bir şekilde Google Chrome kullananlar yanlışlıkla tüm sekmeleri kapatabiliyor. Haliyle bunun için bir çözüme odaklanan Google, ‘yeni kapatılan sekmeler’ bölümünü tanıtıyor. 

Artık yanlışlıkla kapatılan sekmelerinizi rahatça geri yükleyebileceksiniz ve ne kadar zaman önce yanlışlıkla kapanmış olursa olsun, tam olarak aradığınızı bulabilirsiniz. Normalde de yanlışlıkla kapatılan sekmeler ‘geri döndürülsün mü?’ diye sorularak geri döndürülebiliyordu. Ancak artık hangi sayfaların kapandığı da rahatlıkla görülebilecek. 

KAPATILAN SEKMELER KISAYOL TUŞLARIYLA AÇILACAK

Google Chrome’un Canary sürümünde ilk olarak kullanıma sunulan bu özellik, en son kapatılan sekmeleri 5 ila 10 arasında listeleyerek gösterecek. Kapatılan sekmelere tekrar ulaşmak için ‘kapatılan sekmeleri geri yükle’ seçeneğine tıklanması gerekiyor.

Öte yandan Windows kullanıcıları için CTRL + Shift+ T tuşlarına basmak kapatılan sekmelerin tekrar kısa süre içinde açılmasına sağlıyor. MacBook kullanıcıları da Command+ Shift+ T tuş kombinasyonunu uygulayabilir. 

Bu yeni sekme arama özelliği, başka bir klavye kısayolunu hatırlamak veya dokunmatik ekrandan Chrome tarayıcısına erişmek istemeyenler için kullanışlı olacak ve bu yeni özelliğin yakında Chrome güncellemesinde tanıtılması bekleniyor. Bu özellik halihazırda Chrome Canary 91 ve 92 sürümlerinde mevcut olarak sunuluyor. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google, Chrome için ‘yanlışlıkla kapatılan sekmelere odaklanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin