1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin Taşıyıcı Anne ile Bebek Sahibi Olma Süreci

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin Taşıyıcı Anne ile Bebek Sahibi Olma Süreci

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski futbolcu Gökhan Çıra, ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne aracılığıyla bebek sahibi olmuştu. İkili, bu süreçte sahip oldukları kızları için sık sık bir araya gelerek, aile hayatlarını ve çocuklarına olan düşkünlüklerini gözler önüne seriyor. Zaman zaman sosyal medya hesaplarından kızlarıyla birlikte çektirdikleri pozları paylaşarak, ebeveynliklerinin mutluluğunu paylaşıyorlar.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin Taşıyıcı Anne ile Bebek Sahibi Olma Süreci

Ancak, taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk sahibi olmaları bazı kesimlerden tepki topluyor. Bu konuda sürdürülen tartışmaların son örneği, Deniz Akkaya’nın Selin Ciğerci’nin kızı ve eski eşiyle birlikte olduğu bir pozu sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla gündeme geldi.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin Taşıyıcı Anne ile Bebek Sahibi Olma Süreci

“BU FOTOĞRAF NORMAL Mİ?”

Akkaya, baba ve kızının yatakta oyun oynarken çekilmiş bir karesini paylaşarak, “Ben aslında sizi anlıyorum çünkü siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz. Öyle bir niyetle de bu çocuk satın alınmadı, para verilerek edinilmedi. Pek tabii ki bu çocuk büyüdüğü zaman gerçek annesini arayacak. Zor bir hayat ve zor sınavlar bekliyor masum bebeği. Ancak soruyorum, iç çamaşırı diyemeyeceğim, resmen donla yatakta sereserpe yatıyorsun ve çocuk da cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum, bu fotoğraf normal mi?” diyerek şoke edici bir yorumda bulundu.

Gökhan Çıra’nın Tepkisi

Bu eleştirilere Gökhan Çıra, kızıyla birlikte pozlarını paylaşarak yanıt verdi. Çıra, “Spordan gelmiş, yatakta oyun oynarken çekilmiş resimlerimiz var. Altımdaki şorta ‘iç çamaşırı’ diyecek kadar aciz bir millet olamayız. Gerçekten canımız acıyor, ben bu konularda susmayı tercih ediyorum, sebebim sadece kızım. Böyle bir haberi ortaya atan kişinin düşünce yapısı da ortada. Kendisi, daha aylar öncesinde kızıyla neler yaşamış, bize annelik ve babalık öğretecek en son insan. Adını bile ağzıma almak istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin Taşıyıcı Anne ile Bebek Sahibi Olma Süreci

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin Taşıyıcı Anne ile Bebek Sahibi Olma Süreci
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin