1. Haberler
  2. Spor
  3. Giovanni van Bronckhorst’tan Lugano Maçı Öncesi Açıklamalar

Giovanni van Bronckhorst’tan Lugano Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giovanni van Bronckhorst’tan Açıklamalar

Giovanni van Bronckhorst'tan Açıklamalar

Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında oynanacak Lugano maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Teknik direktör, takımının bu önemli karşılaşmadaki tek hedefinin gruplara kalmak olduğunu vurguladı.

Maçın Önemi

Van Bronckhorst, “Gruplara kalmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek fırsata sahip olabiliriz ve bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız,” diyerek maçın önemine dikkat çekti.

Farklı Bir Yaklaşım

Teknik direktör, maça farklı bir strateji ile çıkacaklarını belirterek, “İlk 11’i şu an verme niyetim yok, yarın göreceğiz. Geçen haftaya göre farklı bir yaklaşım olacak.” ifadesini kullandı. Van Bronckhorst, takımın performansını artırmak amacıyla bazı değişiklikler yapabileceğini ima etti.

Savunma Sorunları

Geçen haftaki maçta savunmada yaşanan sorunlara değinen Van Bronckhorst, “Kolay goller yedik. Daha iyi savunma yapmalıydık ve bu konuda gelişim göstereceğiz.” dedi. Takımın hem hücumda hem de savunmada daha iyi bir performans sergilemesini hedeflediklerini belirtti.

Transfer Süreci

Felix’in takıma katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Bronckhorst, transfer dönemiyle ilgili olarak, “Transfer bitti diyemem. Gelenler ve gidenler olabilir. En önemli şey, transfer dönemi bittiğinde yarışmacı bir kadro oluşturmak.” ifadesini kullandı.

Yeni Formatın Heyecanı

Giovanni van Bronckhorst'tan Lugano Maçı Öncesi Açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi’nin yeni formatının heyecan verici olduğunu belirten Van Bronckhorst, “Daha farklı takımlarla oynayacağız ve bu oldukça heyecan verici bir durum. Bu formatın olumlu olduğunu düşünüyorum,” dedi.

Kadro Derinliği

Giovanni van Bronckhorst'tan Lugano Maçı Öncesi Açıklamalar

Sezonun uzunca bir maraton olacağına dikkat çeken Van Bronckhorst, “Transfer dönemi bittiğinde en iyi kadroyu oluşturmak istiyoruz. Milli aradan ocak ayına kadar fazla maç oynayacağız ve bu süreçte tüm kadroyu kullanacağız.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Giovanni van Bronckhorst’tan Lugano Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin