1. Haberler
  2. Spor
  3. Getafe, Bertuğ Yıldırım’ı Kiraladı

Getafe, Bertuğ Yıldırım’ı Kiraladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya La Liga takımlarından Getafe, genç milli futbolcu Bertuğ Yıldırım‘ı, satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Kulüp, bu transferin heyecan verici bir gelişme olduğunu vurguladı.

“Yeni Evin Hoş Geldin Bertuğ!”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Getafe CF, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gelen 21 yaşındaki Türk forvet Bertuğ Yıldırım‘ın 2024/25 sezonuna dahil edilmesi için Fransız kulübü Stade Rennes FC ile anlaşmaya varmıştır. Uluslararası futbol tecrübesine sahip olan yeni mavi oyuncu, Fransa ve Türkiye’nin çeşitli liglerinde mücadele etmiştir. Ayrıca, Almanya’da düzenlenen son Avrupa Şampiyonası’nda Türk milli takımının kadrosunda yer almayı başarmıştır.”

Yeni takımına katılan Bertuğ’a sıcak bir karşılama yaparak, “Yeni evine hoş geldin Bertuğ!” denildi.

Bertuğ Yıldırım’ın Kariyeri

Bertuğ Yıldırım'ın Kariyeri

Futbol kariyerine Sarıyer‘in altyapısında başlayan Bertuğ Yıldırım, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Ardından Hatayspor ve Antalyaspor formalarını giyerek deneyim kazandı. Geçtiğimiz sezonun başında Hatayspor’dan Rennes‘e transfer olan genç yetenek, kariyeri boyunca toplamda 112 maça çıkmış, bu süreçte 17 gol atmış ve 6 asist yapmıştır. Bertuğ’un bu performansı, onun gelecekteki potansiyelini göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Getafe, Bertuğ Yıldırım’ı Kiraladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin