1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Eleni ve Ahmet Çakar’ın Kehaneti

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Eleni ve Ahmet Çakar’ın Kehaneti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Eleni ve Ahmet Çakar’ın Kehaneti

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Eleni ve Ahmet Çakar'ın Kehaneti

Haber Merkezi – Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda, deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Young Boys’a, evinde de 1-0 yenilerek elenmesi, spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Bu durum, birlikte eski bir kehaneti yeniden gündeme getirdi. Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, daha önce Galatasaray’ın bu turu geçemeyeceğini öngörmüş ve Fatih Terim ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulunmuştu.

Ahmet Çakar’ın Öngörüleri

Çakar, Galatasaray ile Young Boys arasındaki eşleşme hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

  • “Young Boys, asla Galatasaray’dan fersah fersah düşük bir takım değil. Galatasaray, sadece kadro kalitesi ile ön plana çıkıyor. Üstelik 1 gollük avantajları da var. Galatasaray’ı geçmeleri asla büyük bir sürpriz olmaz. Young Boys’un turu geçeceğini düşünüyorum.”

Fatih Terim Sesleri Yükseliyor

Çakar, Galatasaray’ın bu yenilgisinin ardından teknik direktör Okan Buruk’un zor bir durumda kalacağını öngörmüştü. Çakar, “Muhtemelen çarşamba sabahı Okan Buruk topun ağzına gelecek. Yönetim Kurulu üyeleriyle karşı karşıya gelecek. Camiada Fatih Terim sesleri yükselecek.” şeklinde konuşmuştu.

Ayrıca Çakar’ın açıklamalarında, Galatasaray’da Fatih Terim’in etkisinin hala sürdüğüne dikkat çekilmişti. Çakar, Terim’in, Mourinho gibi dünya çapında tanınan bir teknik direktörü geride bırakarak gücünü yeniden kanıtlamak istediğini belirterek, bu konunun büyük bir tartışma konusu yaratacağına işaret etmişti.

Sosyal medya platformlarında bu sözler yeniden gündeme gelirken, Galatasaray camiasında yaşanan bu gelişmelerin, iddiaların gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Eleni ve Ahmet Çakar’ın Kehaneti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin