1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Sağ Bek Arayışı: Elias Jelert Transferi

Galatasaray’ın Sağ Bek Arayışı: Elias Jelert Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, sağ bek arayışlarını sürdürüyor. Fransız oyuncu Sacha Boey’in ardından henüz istediği oyuncuyu bulamayan sarı-kırmızılıların yeni hedefi ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Sağ Bek Arayışı: Elias Jelert Transferi

Kopenhag Kulübü, Galatasaray’ın Danimarkalı sağ bek Elias Jelert’e transfer teklifi yaptığını doğruladı. Kopenhag’dan yapılan açıklamada, “Elias Jelert’in Galatasaray Sportif A.Ş.’ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.’den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmekte olup, bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır.” denildi.

Danimarka’dan Tipsbladet’in haberine göre; Galatasaray, Elias Jelert için Kopenhag’a bonuslar dahil 10 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Kopenhag’ın bu teklifi ciddiye aldığı ancak kabul edip etmeme konusunda bir baskı hissetmediği ve acele etmeyeceği kaydedildi. Kopenhag, Galatasaray’dan ödeme konusunda garanti istediği ve ücretin bir kısmını peşin istediğinin altı çizildi.

Elias Jelert’in Kopenhag’ın Salı günü Sonderjyske ile oynayacağı hazırlık maçında forma giymeyeceği, nedeninin Galatasaray ile devam eden transfer görüşmeleri olduğu belirtildi.

Kopenhag altyapısından yetişen Danimarka milli sağ bek Elias Jelert, kulübüyle çıktığı 97 resmi maçta 1 gol atıp 6 asist yapmıştır. Jelert, 3 kez Danimarka milli takım formasını giymiştir.

Galatasaray'ın Sağ Bek Arayışı: Elias Jelert Transferi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’ın Sağ Bek Arayışı: Elias Jelert Transferi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin