1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’dan Emin Bayram’ın Westerlo’ya Transferi

Galatasaray’dan Emin Bayram’ın Westerlo’ya Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan Emin Bayram Transferi

Galatasaray'dan Emin Bayram Transferi

Haber Merkezi – Galatasaray, genç futbolcusu Emin Bayram’ın Belçika’nın Westerlo takımına transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram’ın transferi konusunda Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Westerlo, kulübümüze net 4 milyon euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca futbolcunun ileride başka bir kulübe transfer edilmesi durumunda, Westerlo elde edeceği transfer bedelinin yüzde 50’sini kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Kiralık Oynamıştı

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesaplarından genç futbolcuya veda ederken, “Galatasaray’a verdiğin emek ve katkılar için teşekkürler Emin Bayram. Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar dileriz.” mesajı paylaşıldı. Galatasaray altyapısında yetişen Emin Bayram, geçtiğimiz sezonu Westerlo’da kiralık olarak geçirmişti. Belçika ekibinde 24 maçta forma giyen genç stoper, bu süreçte 1 gol atıp 2 asist yaparak önemli bir performans sergilemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’dan Emin Bayram’ın Westerlo’ya Transferi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin