1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’dan Ayrılan Tete ve Ndombele Yeni Takımlarında Parlıyor

Galatasaray’dan Ayrılan Tete ve Ndombele Yeni Takımlarında Parlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Ayrılıklar ve Yeni Başlangıçlar

Galatasaray'da Ayrılıklar ve Yeni Başlangıçlar

2023-2024 sezonunu 102 puanla Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray’da birçok önemli ayrılık gerçekleşti. Bu ayrılıklar arasında, geçen sezon sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından eleştirilen Tete ve Tanguy Ndombele de yer aldı. Ancak, yeni takımlarında gösterdikleri performans ile adeta kendilerini bulmuş durumdalar.

Tete Son Dakikada Takımına Puanı Getirdi

Brezilyalı futbolcu Tete’nin formasını giydiği Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig’in 3. haftasında Kallithea deplasmanına çıktı. Heyecan dolu geçen müsabaka 2-2 sona ererken, Tete, 90+2. dakikada attığı golle konuk ekibe 1 puanı kazandırdı. Bu gol, Tete’nin Panathinaikos’taki formunu ve takımına olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Galatasaray’daki İstatistiğini 8 Maçta Yakaladı

Tete, Panathinaikos ile çıktığı 8. maçında 3. golünü atmış oldu. Bu istatistik, Galatasaray ile geçirdiği 45 maçta elde ettiği 3 gollük performansına eşitlenmiş oldu. Bu durum, Tete’nin yeni takımında daha verimli olduğunu gösteriyor.

Ndombele, Asist Yaptı

Galatasaray’da fazla kiloları ile eleştirilen Tanguy Ndombele, yeni takımı Nice’teki fit haliyle dikkat çekmeyi başardı. Fransa Ligue 1’in 3. hafta maçında, deplasmanda Angers’ı 4-1 mağlup eden Nice’te, tecrübeli orta saha oyuncusu performansıyla maça damga vurdu. Ndombele, takımının en etkili oyuncularından biri olarak, Boudaoui’nin attığı golde harika bir asist yaparak, takımına önemli bir katkıda bulundu.

Galatasaray'dan Ayrılan Tete ve Ndombele Yeni Takımlarında Parlıyor

Haftanın 11’ine Girdi

Öte yandan, Ndombele’nin bu performansı, L’Equipe tarafından Ligue 1’de haftanın 11’ine seçilmesine vesile oldu. Bu, onun futbol yeteneğinin ve yeni takımıyla olan uyumunun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’dan Ayrılan Tete ve Ndombele Yeni Takımlarında Parlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin