1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Şampiyonluk Primleri Sorunu ve Motivasyon Kaybı

Galatasaray’da Şampiyonluk Primleri Sorunu ve Motivasyon Kaybı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Şampiyonluk Primleri Sorunu

Galatasaray'da Şampiyonluk Primleri Sorunu

Haber Merkezi – UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’a elenerek gruplara kalamayan Galatasaray, bu durumdan hem mali hem de prestij açısından büyük bir darbe aldı. Yaşanan bu süreçte, futbolcuların beklediği şampiyonluk primlerinin aylardır ödenmemediği öğrenildi. Bu durumun, oyuncuların motivasyon kaybına yol açtığı bildirilmekte.

Florya’ya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, mayıs ayından bu yana primlerini bekleyen futbolcuların psikolojik durumları olumsuz etkilenmiş durumda. Bu konuda konuşan kaynaklar, “Üç ay geçti, hala primler yatmadı. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı öncesinde ezeli rakibimiz, futbolcularını konsantre etmek için önemli vaatlerde bulunmuştu. Ancak Galatasaray’da ne bu maçtan önce ne de Young Boys karşılaşması öncesinde özel prim teklif edilmedi.” şeklinde ifade ettiler.

Buruk’a Rahatsızlık İletildi

Takımın teknik direktörü Okan Buruk’un araya girmesine rağmen, gergin ortamın dağılmadığı ve futbolcuların bu durumdan oldukça rahatsız olduğu belirtiliyor.

Büyüyen Kaos Riski

Galatasaray’daki şampiyonluk primleri, özel sözleşmelere göre değişkenlik gösterebiliyor. Bu mali sıkıntı, Cim-Bom’da daha büyük bir kaosun kapılarını aralayabilir. Futbolcular arasındaki motivasyon kaybı, takımın performansını da olumsuz etkileyebilir.

Galatasaray'da Şampiyonluk Primleri Sorunu ve Motivasyon Kaybı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’da Şampiyonluk Primleri Sorunu ve Motivasyon Kaybı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin