1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Mourinho’ya Sert Yanıtlar

Galatasaray’da Mourinho’ya Sert Yanıtlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Mourinho’ya Yanıtlar Geliyor

Galatasaray'da Mourinho'ya Yanıtlar Geliyor

Haber Merkezi – Galatasaray’da, teknik direktör Jose Mourinho’nun yaptığı açıklamalara ardı ardına yanıtlar gelmeye devam ediyor. Son olarak, Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, deneyimli teknik adamın sözlerine sert bir dille karşılık verdi. Gün içinde, Galatasaray’ın yıldız santrforu Mauro Icardi de konu hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında yaptığı “Rakip takım hocası Okan Buruk, 4 metre saha içine giriyor kart görmüyor” açıklaması, Galatasaray camiasında büyük bir yankı uyandırdı.

“DAHA DÜN GELDİN”

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Mourinho’ya yönelik sert bir yanıt vererek, “Okan hoca için yok iki adım attı yok dört adım attı, ulan bi dur da! Daha dün geldin!” ifadelerini kullandı. Albayrak, bu tür eleştirilerin Galatasaray’ı hedef almanın ötesine geçmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Galatasaray'da Mourinho'ya Sert Yanıtlar

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi de Mourinho’nun bu açıklamalarını eleştirdi. Icardi, “Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlarda böyle şeyler yapmazdı, yaptığını hatırlamıyorum. Galatasaray buranın en büyüğü, Galatasaray’a karşı konuşulacaktır. Bizim özel bir hocamız var. Herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz. Daha sezon başında bu söylemleri başlatmak mantıklı değil. Futbola odaklanacağız biz. İki senenin ödülünü sahaya odaklanarak aldık.” diyerek, takım ruhunun önemine vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’da Mourinho’ya Sert Yanıtlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin