1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Elias Jelert Sakatlığı ve Süper Kupa Gelişmeleri

Galatasaray’da Elias Jelert Sakatlığı ve Süper Kupa Gelişmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Elias Jelert Gelişmeleri

Galatasaray'da Elias Jelert Gelişmeleri

Haber Merkezi – Galatasaray, Danimarkalı sağ bek Elias Jelert’i 9 milyon euroya transfer etti. Ancak, Jelert’in sakatlığı nedeniyle Süper Kupa’da forma giyememesi dikkat çekti. 19 Haziran’da FC Kopenhag ile antrenmanlara başlayan oyuncu, sarı-kırmızılı takıma katıldıktan sonra yeni sezonun ilk çalışmalarını 3 Temmuz’da gerçekleştiren Galatasaray ile antrenmanlara hemen başlayamamıştı.

Okan Buruk’un Açıklamaları

Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa mücadelesinde sahada yer alamayan Jelert için Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, “Elias Jelert’in ufak bir ağrısı oldu, riske etmek istemedik.” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu durum, futbolseverler arasında merak uyandırdı.

Sakatlık Detayları

Fotospor’da yer alan haberlere göre, Jelert’in sakatlığının şubat ayında yaşadığı ayak bileği burkulmasından kaynaklandığı iddia ediliyor. Bu sakatlık, İsmail Yüksek’in yaşadığı benzer bir bağ kopması ile kıyaslanıyor. Kısa süreli konservatif tedaviyle sahalara dönmüş olmasına rağmen, kulüp doktorlarının ilerleyen zamanlarda sakatlığın durumuna göre operasyon kararı verebileceği öne sürülüyor.

İlk Maç Heyecanı

Hatayspor karşısında kulübede başlaması beklenen deneyimli futbolcunun, ilk maçına ne zaman çıkacağı ise merakla bekleniyor. Taraftarlar, Jelert’in sahalara dönmesiyle birlikte takımın savunma hattında nasıl bir etki yaratacağını görmek için sabırsızlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’da Elias Jelert Sakatlığı ve Süper Kupa Gelişmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin