1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys’a Yenildi: Kerem Aktürkoğlu’nun Açıklamaları

Galatasaray, Young Boys’a Yenildi: Kerem Aktürkoğlu’nun Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, Young Boys ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, çekişmeli geçen bu mücadeleden 3-2’lik yenilgi ile ayrıldı. Galatasaray’ın genç yeteneklerinden Kerem Aktürkoğlu, kaybedilen Young Boys maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Zor Bir Maç Oldu”

Kerem, mücadelenin zorluğuna dikkat çekerek, “Gerçekten zor bir maç oldu. Böyle bir karşılaşmanın olacağını biliyorduk ama beklemediğimiz şekilde goller yedik. Soyunma odasına 2-0 geride gitmek moralimizi bozdu, fakat bu maçın rövanşı olduğunu unutmamalıyız. İçeride bu konuyu çok konuştuk ve büyük bir enerji koymak için hazırlandık.” şeklinde konuştu.

Galatasaray, Young Boys'a Yenildi: Kerem Aktürkoğlu'nun Açıklamaları

“Kafaları Kaldırıp Haftaya Telafi Ederiz İnşallah”

Rövanş maçına vurgu yapan Kerem, “Son dakika penaltısıyla istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ama İstanbul’da büyük bir fırsatımız var. Taraftarımızla birlikte bu durumu telafi edip turu geçeceğiz. Zeminle ilgili alışık olmadığımız bir durum vardı ama bunu bahane olarak görmüyoruz. Kötü bir zemin değildi. Olmaması gereken bir mağlubiyet yaşadık. Ancak bunu telafi edecek olan bizleriz. Hiçbir şey bitmedi, kafalarımızı kaldırıp haftaya bunu düzeltiriz inşallah.” dedi.

“Rövanşı Kazanacağız”

Kendi performansını değerlendiren Kerem, “Kendi performansım hakkında yorum yapacak durumda değilim. Kaybettiğimizde de, kazandığımızda da bu benim için önemli değil. Galatasaray futbolcusu olarak saha içinde ve dışında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. İnşallah rövanşı kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys’a Yenildi: Kerem Aktürkoğlu’nun Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin