1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys’a Deplasmanda 3-2 Yenildi

Galatasaray, Young Boys’a Deplasmanda 3-2 Yenildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre’nin köklü kulüplerinden Young Boys ile karşı karşıya geldi. Maç, Galatasaray’ın 3-2’lik mağlubiyeti ile sona erdi. Karşılaşmanın 82. dakikasında yaşanan bir pozisyon, maçın kaderini belirleyen anlardan biri oldu.

Galatasaray, Young Boys'a Deplasmanda 3-2 Yenildi

Males’in altıpasın solundan çektiği şutta, Galatasaraylı oyuncu Abdülkerim’in müdahalesi sonucu top kornere gitti. Bu pozisyonun ardından, VAR’dan penaltı kararı çıktı. Alman hakem Daniel Siebert, VAR tavsiyesiyle pozisyonu izleyerek Abdülkerim’in el ile oynadığını tespit etti ve penaltı noktasını gösterdi.

Bu karar sonucunda Abdülkerim, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. O sırada skor 2-2 iken, Young Boys penaltıdan bulduğu golle maçı 3-2’ye taşıdı. Bu durum, Galatasaray’ın maçı kaybetmesine neden oldu.

Ayrıca, Abdülkerim Bardakcı, 27 Ağustos Salı günü RAMS Park’ta oynanacak rövanş maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Bu durum, Galatasaray’ın savunma hattı için önemli bir eksiklik yaratacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys’a Deplasmanda 3-2 Yenildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin